[分享獵艷] 蓮花女 > V7 女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

蓮花女,
肯定是集團式經營, 所以服務亦不會太好, 但你事前要求之服務, 一定會做只不過是草草了事,  例如沖涼就真係用水沖一沖, 吹兩下, 就入閘 無法啦, 時間所限. 事後更會R你小費. 好處是你係事前可以睇清楚外形, 有部份仲先比你抽下水.
V 7 女,  
曾經有條女同我講話300蚊要交返50比mami, 所以估計類似是掛單形式, 由代理人在網上不停地發相, 亂咁9 UP, 上天下海乜撚都得, 只要你留意下網上D女回覆都係一式一樣, 如果你問佢一句是否相中人, 都會無回覆的, 所以5好期望太高, 條女除左5對相之外, 甚至涼都5沖就開始做, 更加5好期望有bj, 但亦遇過條女乜都肯做, 仲5趕時間, 事後都比多一舊佢. 仲留低私人電話說可以約包夜, 由晚飯到早上.
所以如果比較真係各有各好壞, V7 就真係要講運氣.
補充; 最近D蓮花女要差不多到12點才出現, 因為要等巡警收工.

多谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多谢分享

好好消息,想問連花点收費的?

多謝師兄分享

多謝師兄分享

nice report.

回復 eddiech #1 的帖子

蓮花女不是女私做嗎?(只交點入埸費/睇埸保護費比古惑仔就開工)
女背後應該無集團/老闆吧
因為見佢地全部自己好落力拉客,
吾似得跟媽咪果D女個樣全部死下死下吾願接客

唔係嘛,收3舊都冇服務。

謝謝大大分享

V7係個無限伏黎...
一次都唔好信!

回復 macauma #12 的帖子

cant agree more, dont trust V7!

多謝師兄分享

Kin_Chelsea 發表於 2016-10-24 11:59

蓮花女不是女私做嗎?(只交點入埸費/睇埸保護費比古惑仔就開工)

蓮花女即係街女, 一口價, 如果你要求ON, 試過有條女竟然開價3K, 當時大約是晚上8點. 留意一下附近係好多狼狗.
ZH, V7 女, 私做, 但要交費比中介在 V7上做功夫. 一定5會係相中人, 只你會跟你看到的相, 如果你看到是長髪高妹, 佢地就會比件差不多的給你. 如果你想要D和相中人一樣, 深圳會多D, 但消費要預算多一倍以上.
V7 你可以再私約, 收費不一. 但第一次你5好期望太高. 除非你預先說會另加小費.

eddiech 發表於 2016-10-31 14:22
蓮花女即係街女, 一口價, 如果你要求ON, 試過有條女竟然開價3K, 當時大約是晚上8點. 留意一下附近係好多 ...

ON 3K...又係離譜..求其走入一間KTV捉件女都吾洗3K啦....
叫做係好在全部企街上睇岩先叫上房
但如果搏V7女...黎到睇吾岩有無得彈鐘先???

多谢分享

Kin_Chelsea 發表於 2016-10-31 18:14
ON 3K...又係離譜..求其走入一間KTV捉件女都吾洗3K啦....
叫做係好在全部企街上睇岩先叫上房
但如果搏V7女...黎到睇吾岩有無得彈鐘先???

可以, 但要比反車費.

唉...呢D騙案幾年前就已經唔係新聞...

多謝師兄分享