Kary~SM黑C美女,制服誘惑,拎人口水,汗水,淫液,精液等...

簽到
名稱: Kary
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A42122-尖沙咀-兼職女郎-Kary.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

3 I, u0 M  Z7 s- ?; z睇到有關於女女 嘅 report 好耐,想揾佢,Agent話佢成日爆鐘,卒之尋日可以入到閘啦!
; r9 C8 V5 C6 O, I! R: ^) Y) M: U女女笑臉迎人,睇樣啱咀形,入閘,真人我覺得唔差 ,膚色白,未除衫褲已經主動攪氣氛 ,隔着褲已挑逗我老二,攪到我都好難頂,跟住除衫沖涼,睇唔出佢對波原來都幾正,而且又挺,加上個羅有又正,推車一流,冲完涼,楝左套制服,着上身真係好正
5 S2 U/ P- N) A4 B9 B+ g正式開始,先黎一個全身body,佢對波響我身上漫遊一輪,好enjoy ! ^2 B/ v# w# k( Y% y
吹奏,環保吹感覺一流 ,重kiss埋啷啷, 見佢咁勤力我都唔偷懶,一楊指發功 ,佢話:好舒服! 我摸到佢有水出 唔係ky。一線靚鮑,忍唔住,鍚左落去,帶套,先黎堆下車先,真係好爽,然後我叫佢坐上黎,佢響上面一路搖我一路楂住佢對波,叫聲又淫,最後男上,M字腳盡量比我插入,我一路加速,吊到女女雙眼反白,住佢個樣吊真係好有feel,唔使一陣就攪惦 .   q- x' a* }" [. }4 ]
1 N& {" `3 a2 x, z5 w+ \" C
評語:樣子都甜美,身材真係一流 ,招呼可以俾80分,技術就70分la,又有家教
禾個心好想去見識一下
nice body.
樣子甜美
多謝師兄報告
禾個心好想去見識一下
多謝師兄報告
回復 計惑 #1 的帖子' d/ {  Z; J; \" o; V
7 w9 t- ^! V9 E* b% U; e0 r
有波有蘿,一線靚鮑。
very nice figure thanks for sharing
回復 計惑 #1 的帖子
2 h( N7 J) ]; N$ h2 Q& g1 k$ w- V3 A7 ]% P$ r3 G
wow tat picture is amazing, but i wonder how old is she ??
多謝師兄分享
真心唔錯
想問一下,那一方面有SM?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:23