高級水療Angel Spa,23y新陀地女BoBo,屌到大家意亂情迷好能興奮,港式收音機好鬼正!!!!!!

名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

靚水療Angel Spa,新陀地女BoBo,目測23y,
外型惹火,皮膚好白,有氣質又夠善解人意,難以抗拒嘅性感誘惑,
入房佢熱情如火,笑容淫淫殷勤貼心招呼,粘埋我搖胸擺蘿撒嬌作嗲,個樣鬼咁淫,已經令我扯旗,
擁抱我雙雙去洗白白,bm完再黎水中簫,嘆埋spa真係正到暈,
上床佢落足心機幫我推油按摩,力度恰到好處,推鬆再按,樣樣做到足,
撚雀爽到我慾火攻心,床戰佢更加熱情主動,我從兩邊耳仔開始,摩打脷照顧我身上每寸肌膚,
隨即將碌野一口吞噬,高級環保吹簫,深喉吸啜,好夠銷魂纏綿,極速吹奏之下,碌野硬到嘭嘭聲,
到溫馨時刻,停帶套自動波女上,騎到佢波濤起伏,表情自然流露,意亂情迷好能興奮,
到我直搗黃龍,撥開荒菲叢林順利進入鮑壁,陀地女大叫好爽,
不斷換體位,平生所學嘅所有招式盡出,狂屌至佢西水長流,鶯鶯叫床非常之淫嗲動聽,不敵佢招收音機,搞到我好撚high勁射!
多謝師兄分享
回復 tomjones274 #1 的帖子

Good fit body with sexy pose...... attractive.
多謝師兄分享
禾個心好想去見識一下
very nice figure thanks for sharing
多謝分享
場正,女女靚 玩得過
nice service.
多謝師兄分享
多謝分享
禾個心好想去見識一下
多謝師兄分享
有機會要試試。

越睇越正!

呢個掂啊,多謝多謝報告

值得一試

謝師兄分享
多谢师兄靓相报告!!
BoBo身材劲正!!
very nice figure thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 09:36