LG 0967~標緻五官, 靚靚長腿, 玩得真又配合

名稱: LG 0967
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A42905-尖沙咀-美少女-LG0967.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

00PP.jpg 166504722040943500.jpg 460655221601792370.jpg 487882705140703157.jpg
樣貌: 95%似ad.好靚女,真人靚過AD相,真人可愛D甜美D
身材:Big波波, 白滑皮膚,走肥, 好輕身掛鼓好正
服務: 澳門桑拿紅牌!服務有保証!車牌,BM,水蕭,啜蕉瀨袋當然唔少得

過程:
初次見面,囡囡好nice下! 真人又真係好苗條既高妹、好斯文、著住黑絲短裙仔!好索!眼神簡直就係女OL一樣 ,好誘惑~

囡囡錫左我一下去左報鐘,報鐘之後一除衫先知咩叫瘦底大波、條腰幼、而波波大、長腿高妹好吸引、我全身軟晒啦~除左我下身既巨龍。

囡囡澳門桑拿出身,服務認真好好!含袋舔髀嚹吞棍AV電眼樣樣做齊  吹功技術好到爆燈!  之後先女上試騎功,幾好騎功期間睇女女腰線幾靚,囡囡又自動瞓落嚟車住我,好feel到爆左 ~

翻啅指數 : 技術勁好嘅囡囡+服務態度一流嘅囡囡

507772970253471129.jpg 696154022555122828.jpg 707452061014111795.jpg 740458961307188198.jpg
回復 燕雙鷹 #1 的帖子

身材正,可以一試
回覆 讚好 不讚 使用道具

對腳好鬼正

Cute young girl

青春吸引, 俏麗迷人

好似有兔子牙

身材吸引, 性感誘人