《沐風Spa》廿出頭嫩口妹青青,眉清目秀,氣質靚女,銷魂長腿,模特兒身材玲瓏浮凸,真係有得玩又有得嘆.......

名稱: 沐風
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43175-尖沙咀-水療SPA-沐風.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

消費市道持續低迷,香港人香港情,留港消費振興香港經濟。
小弟留意《沐風Spa》一段時間,今日終於一試!
廿出頭嫩口妹青青,眉清目秀,有明星影子,瓜子口臉,氣質靚女,笑容甜美,模特兒身材玲瓏浮凸,銷魂長腿,幼腰靚羅,白滑肌膚,嬌嫩欲滴;
而且態度非常之友善,雙眼發電,電到我暈晒大浪啦,佢熱情招呼,擁我雙雙入房,服侍我坐低,服務好殷勤周到,歡聲笑語,好有氣氛,

先沖個靚涼,佢鋪好骨床等我啦,用一次性床單,非常衛生,一開始先黎個開背,日式按摩,手勢正宗,夠力水得黎穴位又到,
從肩一路慢慢按落去,慢慢按勻我全身要緊位,爽到我疲勞盡消小瞓一覺,真係好舒服暢快,
推油交足貨落足心機,推到邊處邊處舒服,要緊位落重力,力度重又唔覺痛,從頭到腳照顧十足,推得非常之有技巧,好能爽!
巧手真係可起死回生,好鬼正,真係有得玩又有得嘆,佢有佢忙我有我忙,佢按我玩,真係好過癮。
手柔指巧,非常之利害,過程做足功課,搞到我好有feel,係佢嬌嗲嘅導航聲中同玉手配合下,舒服昇天,真係超爽!

多謝分享
火箭炮彈性感激情
very good and thanks for your sharing brother!
nice body.
後生靚女,好身材。
回復 bene.king #1 的帖子

值得一試
多謝分享
師兄好介紹 good job
真係要試

好正,謝謝分享

身材算是不錯呢
好正,謝謝分享

thank you for informing
very nice figure thanks for sharing

謝謝師兄分享

超級吸引

好想去見識一下

有機會要試試。
唔錯唔錯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:54