[賽後報告] 后生靓女39F超级大波,皮肤白滑,吹,含,瀨,啜,好飢餓,正!正!

簽到
名稱: Lisa
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A40858-深水埗-一樓一-Lisa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好!新场!新囡囡!
基隆街320号!样靓身材正,眼晴迷人,有種叫做媚眼Feel ,面瘦而尖,頭髮算係幾長,   

身材: 39F大波,皮膚白同滑,妹妹毛好小,下身妹妹幾窄緊,好多汁!

技術: 雙眼會迷住你,奶袋舌棍樣樣齊,吹左幾耐下,橫吹直笛,中高級騎功,對坐互un樣樣齊,囡囡雙手捉緊我,口就不斷打圈攻擊Lin頭,左un右un,細佬同心靈觸覺享受多於視覺享受!
服務: 前後侍浴都有!對豪乳做Body,從後捽細佬,面對面就用皂液再捽,跟住水中蕭奉上,沖完囡囡細心幫我抹身,抵讚 .

態度: 入房見到囡囡感覺幾好,囡囡抱住我幫我除衫,幾有家教,囡囡態度友善之餘亦都幾好傾,有女朋友Feel多,起碼係我想要既!

入到房見到佢一樣咁好好笑容,著住件低胸透明黑色衫,胸圍包都包唔嗮對野,即刻除衫沖涼,佢邊同我用沐浴露洗乾淨,邊企系我後面用對豪乳做Body,系對豪乳既挑逗下,條肉腸即刻扯嗮旗,佢又轉過身跪低黎個水蕭..見到佢一出一入吞吐,加埋D水聲唧唧聲好過癮,我雙手揸住佢兩個波系咁砌,見到佢吹奏咗有五分鐘啦,就叫佢出去入正題啦,上到床佢壓住我系下邊,對大乳即刻呈現系我面前,我梗系唔執輸飲番啖奶奶先,跟住對大木瓜幫我做個全身漫遊,在夾住條肉腸整個熱狗大餐,佢一邊服侍你一邊淫淫笑咁望住你,問你舒唔舒服,梗系舒服啦,玩對波都夠玩啦。跟住深喉啜蛋無偷雞,摸下個隧道口都濕嗮,入閘系時候啦,上套先玩女上,上下咁un唔錯,見佢對波搖下搖下好過癮!!兩手不停揸,揸揸揸。玩左成10mins,之後轉男上,一邊狂un,然後轉後入,狂抽插,佢不斷呻吟。 !好正👍👍👍
多謝師兄分享
試過是不錯
回復 mamaman #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
nice report.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝師兄分享
搵日上去試吓
謝謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
83lawlaw 發表於 2016-11-1 21:50
90後明星樣貌,第一次俾黄金十秒吹爆,粉紅一綫鮑,...

激情全套一條龍服務,十足十被佢老強一樣!
83lawlaw 發表於 2016-11-1 21:50
激情全套一條龍服務,十足十被佢老強一樣!

青春少女剛25歲,嫩口大波好招呼,窄西強烈收音,
mymymy60 發表於 2016-11-3 23:05
青春少女剛25歲,嫩口大波好招呼,窄西強烈收音,

波大得來冇僭建,千依百順,唔會逐樣要加錢
mymymy60 發表於 2016-11-3 23:05
波大得來冇僭建,千依百順,唔會逐樣要加錢

淫蕩激情全套一條龍服務,十足十被佢老強一樣!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:29