[囡囡推介] 新嫩岀爐美乳小妹迅迅,20岀頭天然39F彈手真波,服務多元...

簽到
名稱: 翻版周訊
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A37698-深水埗-一樓一-翻版周訊.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

難得收早!玩下後生既女女先,上網睇到翻叛迅迅長腿大波,立即飛的過去,上到去按鐘見真人39F波濤洶湧,風騷性感,果然有紅星樣貌好靚女又後生,立閘主動姣過西,入去有家的感覺 ,波波白淨堅挺,粉紅乳頭,,我而經谷精到上腦啦,,互相抽下水,打下車輪,立即除3沖涼,囡囡身材好白好靚,線條美一流,姣西喜歡笑,而且笑起來更吸引,,青春無敵,沖涼過程正到爆!!先黎波推前後上下,好舒服,雙鋒軟棉棉,一手揸唔哂,好渣手滑到爆,水中吹奏加深喉,一深一淺,jj好有麻痺既感覺,而經忍唔住想入洞了,,拿拿聲抱起心悠車住上床,唔係沖涼比距吹爆左咪好失威!上床,條脷漫遊全身,錫lin含蛋蛋,再波推全身,同時隻手係細佬到不停掃,,再黎環保吹,,囗技超強,喪啜最敏感既龜頭,一時快一時慢,又有深喉,加上挑逗極強既眼神,應該無人可以忍得幾耐,手模穴口,早就濕透,玩左69後,,大家都興奮到爆,立即叫bb上套開波,先黎女上,一路騎一路望住個胸上下蕩下蕩下,好激情,女女捉住我雙手,,要我大力d揸距先容易高潮,我唔客氣氣勢揸,距不知幾爽,感覺到西洞夾下夾下,仲有西汁流岀,high到爆燈,轉推車,換姿勢無問題,仲高度配合,,互動性幾好,對準穴口啪一聲成條入哂,女女都叫到拆天,不斷既高潮收音,下面好緊,不停岀真水,頂唔住距既呻吟聲,轉反上大力啪啪啪,全部子孫射哂落對35d到,,爽哂,,女女幫手細心清潔細佬,,整反幾野事後吹,服務型女女真係掂,抱住休息一,食支事後煙!比家用走人前又車我,唔想我走,想吊多次,,不過我約左人要走,唔係一定吊多幾次,,得閒一定再戰,等待下回分解,各位唔食走寶。
nice boobs.
回復 s1000 #2 的帖子

眼大大,,越玩越激,百食不厭既淫妻
回復 bobking #3 的帖子

睇落有前凸有後之餘,肌膚又有彈性,正
多謝師兄分享
多謝師兄分享
zyxeee 發表於 2016-10-27 22:44
青春無敌,白滑嬌嗲,腰細波大39F天然,挾肠~流,嘯功绝對是無敌頂呱呱。

鮮粉紅色乳頭,嗲聲嗲氣夠姣,令我雄風再現
zyxeee 發表於 2016-10-27 22:45
鮮粉紅色乳頭,嗲聲嗲氣夠姣,令我雄風再現

一雙靚美腿

魔鬼身材
多謝師兄分享
似乎可以

細粒身型樣靚,索爆23歲堅39E挺竹筍形,挾肠一流,粉...
enjoyhk148 發表於 2016-10-29 01:10
細粒身型樣靚,索爆23歲堅39E挺竹筍形,挾肠一流,粉...

笑得淫蕩,如狼似虎,性慾殺手
enjoyhk148 發表於 2016-10-29 01:21
笑得淫蕩,如狼似虎,性慾殺手

青春無敵純正靚爆妹仔,39F白滑巨乳挾肠一流, 頂級激...
enjoyhk148 發表於 2016-10-29 01:21
青春無敵純正靚爆妹仔,39F白滑巨乳挾肠一流, 頂級激...

一嘯天超班揼靚骨出慾火,一流按功,骨.....
enjoyhk148 發表於 2016-10-29 01:22
一嘯天超班揼靚骨出慾火,一流按功,骨.....

後生索爆:魔鬼身材 白滑大波39F挾肠一流,毒龍深鑽...
enjoyhk148 發表於 2016-10-29 01:23
後生索爆:魔鬼身材 白滑大波39F挾肠一流,毒龍深鑽...

39f大奶粉紅乳頭任啜,玩足全套服務,淫西窄西多...
大波就是好
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:00