[一樓一] 深水埗 求ching 推介

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排經常於心水埗 附近工作
人生路不熟 求ching 推介 邊到比較多7日鮮
深水步只有阿婆
7日鮮點解要落貧民區
搭地鐵啦
回復 Apprivoiser #1 的帖子

有冇邊位ching試過福榮冰冰,大南yoyo,求意見!!!
Ssp唔好試啦 多數DM
福榮街DaDa可以試吓嘛?
跌到儍,九成假波,什麼都加錢,去尖沙咀仲好啦
SSP 老人專區+完人DM
已没有在ssp了,DM大多了
Ssp應該得返dup骨有得念下
咁大獲。。。仲諗住ssp平d。。。有餐好野食下。。。
全部都dm。。。咁以後不用去了
SSP 真係4﹣60路多,就算有D 30頭中 集中係一層3﹣4個,不過就等到嘔多
有時火起上黎,遠D都坐去日本山食好D
回復 soleman01 #15 的帖子

嘩。。。師兄去到咁遠。。。
但日本山都好似tst價。。。質素ok嗎?

上星期行左轉 質素一定正常好多,起碼都20中到30中都有,睇中3個 不過又衰想行曬先入,結果回頭工作中,再去合宜 6C定D(忘記了) 食左個20尾妹妹,開心曬

SSP 380 起,但太多餐牌人OR P圖上到去年齡最少加15,身材就好多著緊身衣包起D肚腩,一入去除衫我立即知錯了,所以不如食好D,過海450 起碼對得注自己同細佬  而小弟重未到JORDAN 太子果D洗樓,怕白行

本身係好期盼其他C兄說的食服務,樣其次 但上到去多為3到尾 所以都無謂大家唔開心
師兄親身上去按鍾睇睇
30減
福華122----單單(半陀地)
行過兩步----陀地圍圍
圍圍?? 響幾多號呀??

單單話自己係台灣…唔知真唔真
用手機回應 dimxdim #9 的帖子

目測係深水埗算後生
望樣呃得下
服務行貨

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:16