[初哥查詢] 請問深圳重有無查酒店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問深圳重有無查酒店
有無查我就唔知,但係行上行落一定要登記就緊
日查夜查,天天查
回復 samman2046 #1 的帖子

吳系日鵝夜鵝,系曰查夜查,無啖好食
男女都登記左就唔會查
十月中某日下午同條大陸妹爆房 , 條女未到,自己去攞房 , 見到4,5 個公安查reception , 好驚, 等公安走咗 , 走去問receprion , 佢話吾洗怕 , 一個月會查一次 , 只要有登記證件就吾會查 , 但自己諗一個大陸女人證件 + 一個香港男人證件 , 本來吾查都會查 , 所以好驚 , 就系度問下有無師兄知道 .  
samman2046 發表於 2016-10-29 10:29
十月中某日下午同條大陸妹爆房 , 條女未到,自己去攞房 , 見到4,5 個公安查reception , 好驚, 等公安走咗 ,  ...

自问时运高就无时无刻无处不安全! 鸠痕就上喇;唔使揀时择日选地点喎!  时运低就.....自己谂啦。
但时运低唔一定出事;时运極低,好大机会出事;时运高一定冇事; 时运極高就隔离左右出事都唔关你事!
幾時查又有邊個講到你知,
咁驚就留港或過大海啦
係查酒店有無登記,係公安都知好多酒店係炮房
無得驚,一係唔好爆!
回復 samman2046 #1 的帖子

收到 多謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:50