龍會雙飛過夜,av之夜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說都8月份嘅事了。老婆同外母上大陸玩兩日,本來要我一齊出發的,難得有機會,我當然話公司有嘢做,要遲一日先去join 佢地啦。今次決定玩雙飛過夜,7點半收工,去到成功都仲未決定去邊個場玩,問一問,原來龍會套票10點鐘開始的,計一計時間,坐8點半船到澳門9點半,時間啱啱好,但心諗喺澳門咁現實嘅地方,點會有着數吖,正所謂"呀婆走得快,一定有古怪",之後證明我嘅經驗係啱嘅。
  準時10點上到去,今次唔揾之前個媽咪,費事佢走嚟走去,又嫌我煩。隨便叫個媽咪入嚟,叫佢安排囡囡比我睇,點知佢話無乜女,成個場得十幾個,咁大家知點解龍會可以早一個鐘玩啦。嘅然到咗,已經係不能改變的事實了,我就叫佢叫晒人嚟,其中有四個越南妹,我都預咗窄窄地。點知入面有個著公主裙的,個樣清清純純的,五觀幾靚的,就佢啦。我叫個媽咪如果有就再帶人嚟,因為我想雙飛過夜。叫開卡拉ok,叫啤酒,d人出晒去後,玩咗兩下色盅,條囡女癡身,摸吓大脾,攬吓腰,條囡就車埋嚟,咁我就摸吓波仔,估唔到都有c噃,有d其望佢除咗衫個樣,因為佢係細背脊,仲有c cup應該會幾好睇的,一路玩吓,車吓,唱吓,媽咪又帶咗兩個人嚟,話係模特兒噃,但得個高字,個樣唔得,唔留了,媽咪話暫時無了,要等落鐘嗰d。之後又帶咗兩個入嚟,有個同囡囡一差不多高,有少少肉地,個波幾大的,好就佢啦。玩吓唱吓,囡囡2都幾好玩噃,揸吓佢們波,好軟屬好舒服,留低佢。
  之後,我同兩個囡囡講,我想雙飛過夜,佢地話無問題。一路唱吓歌,飲吓酒,車吓左邊,車吓右邊,仲有四個波揸吓,我唱緊歌,一個摸我粒lin,一個錫我耳仔,攪到我走晒音。玩到1點幾,就埋單上房。哇,張單$11000,叫個媽咪入嚟問吓,原本我無開媽咪名,囡囡肉金要先埋,一個囡囡過夜$3600 x2 就$7200,開卡拉ok $600,套標枱鐘$600,另外條囡枱鐘加酒錢$2000幾,差不多啦,比錢,叫佢安排房。
上到房,一齊除衫,囡囡1身型真係無得輸,細背脊c cup,我估應該係假波,不過我唔係好介意假波,只要唔係石頭波,就得啦,囡囡2就有少少肥,但真大波,仲要好挺。一齊去冲涼,一個前,一個後,我幫佢地洗吓,佢地又幫我洗吓,冲完,一個幫我刷乾前面,一個幫我刷乾後面,好似做皇帝咁。上到床,開始我都有少少擔心,兩個唔熟,配合會差d,點知都ok噃,一個做上身body,一個喺下面吹,跟住一人錫一面Lin,我叫佢地打車輪比我睇,佢地又肯喎,佢地車緊時,我指插吓佢地,兩個都濕晒,先攪囡囡2,囡囡1就喺後面推我屁股,又車我,又錫Lin ,我就一隻手揸囡囡2個波,一隻手玩囡囡1下面。推咗一陣,換套叫囡囡1坐上嚟,今次佢地兩個主動打起車輪上嚟,我叫囡囡2騎喺我面上,我又指插,又錫佢下面,佢地就喺上面車,好有av feel,跟住比囡囡1坐爆咗。之後,去冲涼,一齊上床瞓覺,左邊攬一個,右邊攪一個,同一時間比四個波壓埋嚟,佢地下面d毛喺我大肶掃吓掃吓,真係左擁右抱。瞓咗一陣,我又手多多攪吓囡囡2,嗰陣囡囡1瞓到死豬咁,囡囡2醒咗,鑽入張被幫我吹,之後男上女下插佢,可能郁得犀利,囡囡1又醒咗,佢瞓喺度我揸佢個波,之後囡囡1起埋身一齊玩,今次輪到爆囡囡2了,囡囡1仲炸型,話無佢份,冲吓身就再瞓。
  瞓到差不多天光,醒咗,轉身攬吓囡囡1,佢都未醒,我鑽咗入被入面,由佢大脾錫上佢妹妹,開頭都無乜反應的,我又錫佢豆豆,又指插,佢開始呻吟,下面又濕咗,我騎上佢塊面,佢瞓喺度幫我吹,我就反手玩佢妹妹,之後叫趴喺度,我喺後面插,再轉喺沙發上插,再轉去厠所對住塊鏡插,喺厠所爆咗,冲吓身再瞓。
  我都未瞓醒,可能囡囡2再去厠所,番上床,就同我玩夢中簫,比佢吹醒咗,本來想同囡囡2嚟多次的,但真係有心無力了。之後大家都醒咗,我就叫佢兩個走先,我再瞓多一陣,點知囡囡1嚟問我攞小費,是但啦,噚晚玩得咁開心,每人$500啦。佢地一人錫咗我一啖,就走咗,我再瞓多一陣,去拱北過關同老波會合了。
總結,龍會套票平少少,我記得好似$1300,仲要比你早玩一個鐘,囡囡嘅數量同質量肯定無9號同富城好的了,但個個場都有靚女,就睇你釆數了,相對個場無咁旺,囡囡招呼會好好多,媽咪都幾熱情,都有入嚟同我猜吓玩吓咁。可能我好運,整體來說感覺都非常良好,只要唔過份囡囡基本上,有求必應的,但如果一班人去玩,就唔建議了,因為囡囡數量確實少咗d。

花費 套票$1300+ 場面連囡囡過夜肉金$11000+小費$1000。 共$13300

I want to visit it.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!!
雙飛完重咁有心出詳盡報告, 支持支持!!

好正嘅双飛😍😍😍

師兄勁啵,雙飛出3.5q

師兄勁啵!!!有心有力..至緊要有銀紙!!

大開眼界!!! 下次試下先

回復 raymond888 #1 的帖子

Double with 3.5Q after drinking with happy ending...... Lucky brother, you are so STRONG.

高消費,高享受,正

難得兩個囡囡咁夾,可喜可賀。

好懷念以前的馬交

有無相睇

非常精彩盡興的報告,CHING 真係勁!

師兄好嘢 雙方玩得開心喺有難度

囡囡仲有互動, 非常難得呀!
另外, 一晚3Q半, 師兄好勁!

差吾多隻半雞一夜,小弟自問就玩吾起啦。不過見師兄玩得咁開心,都替你高興呀

非常精彩盡興的報告

thx for sharing ching

too much detail,thanks!