[佐敦/尖沙咀] 銅鑼灣花海SPA,新一代青春靚女技師長腿嬌嬌,黃金比例身段,按摩頂瓜瓜,絕對無令我失望

名稱: 花海
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43673-銅鑼灣-足浴保健-花海.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Last Friday 到銅鑼灣花海SPA鬆骨,
試咗長腿嬌嬌服務真係好掂,按摩好鬼正,
嬌嬌迷人嘅靚樣,前凸後翹嘅惹火身材,
苗條修長,至緊要有42吋長靚腿,
佢嘅性格平易近人,好有親切感,
服務好夠殷勤周到,shower first,
and then,享受嬌嬌幫我按摩,
用心咁幫我按,手勢真係好好,
夠力水不特止,穴位按得準,
從頭到照顧十足,真係夠曬一流水平,
按到我舒舒服服全身爽曬,
推油同樣好鬼咁嘆,通穴位又推淋巴,
手法好得,過程十分之好傾,
唔會話死氣沈沈咁,氣氛偷快,
part two,我好鐘意佢嘅服務態度,
周到又細心,各方面好配合,好正!
真係牡丹花下死,做鬼也風流,
搞掂傾陣計,跟手擺低鐘錢+tips,
服務一流,按摩又得,我會返啅。
Will get a chance to try it.
nice service.
真係好正,多謝師兄分享.
搵日去試試先~
多謝師分享
前凸後翹嘅惹火身材
多謝師兄分享
thanks for reporting and sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:17