高挑靚女SoSo推拿,身材前凸後翹曲線銷魂,歎埋密宗推拿,正到無倫.......

簽到
名稱: So So 推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A46671-尖沙咀-上門推拿-SoSo推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約左SoSo推拿,囡囡樣子姣美之餘,

而且身材高挑,前凸後翹,曲線銷魂,推有一雙修長美腿,外觀玲瓏剔透,

過完水我攤上床,囡囡先開背,好有功架,相當夠力,穴位指壓按,過程無偷懶,之後推背,我中意加D油,力度夠大,快慢合拍,穴位算準,成身鬆晒,我嘅搏頭有電腦搏,叫佢着意去按推,果然吓吓到穴,真係好嘢,

佢係我前面,我順手摸一摸佢白滑美腿,果然好滑,推淋巴腺時有酸痛嘅感覺,好快全身輕鬆,三角位每個角落比佢細心挑逗撩掃,

結果,嗰種傳遍全身嘅興奮感,我就變到硬硬地囉,可以慢慢歎埋密宗推拿,進入左高潮及欲仙欲死嘅境界,聲淫配知,搵佢係一大快事,真係爽到不得了,最後興奮到射出快樂種子!
回復 Biteddy #1 的帖子

Good service with sexy photo..... GOOD.
女女超正......身材誘人 , 多謝分享用心報告
nice service.
正,多謝師兄的分享
多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝分享
Good service with sexy photo..... GOOD
張相片幾近 吾soso 有機會試下
soso good try
thanks
身材冇得彈
手骨唔錯,但技師樣貌無法取悅他人
仲有做緊...好吸引!
娇娇美女 發表於 2018-3-18 18:57
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

多谢分享
咩叫密宗推拿
回復 Biteddy ##1 的帖子

睇完硬咗