爆料~紫荊全新高質靚女模特兒,女神級數,小鳥依人,Nicloe 秋冬之選

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

依排日日址址地,就知又係時候出動,下午茶時間經過柯士甸路附近馬上上去,入到去多左新人,都唔知邊個好,再睇一睇,見到個長髮既性感尤物特別吸引,一問芳名原來就係nicloe,身材真係好靚,樣又索又夠高,完全係女神級數,唔講咁多拿拿聲拖佢入房先
因為搵個機會偷時間上黎,所以好快沖一沖身就瞓低,Nicloe 後生真係後生,22吋蛇腰表露無遺,試試nicloe手勢美容院手法,唔係重炮手,不過我鐘意,就係貪佢夠溫柔,可以慢慢享受nicloe滑雪雪既肌膚,我仲特登叫nicloe唔洗用按摩布等我可以再貼緊d,一路推一路吹水,nicloe既笑點幾低,周不時比我搞到傻笑又會趴落我到好鬼嗲,傾下傾下nicloe都好專業幫我推到全身鬆哂,正當準備落油既時候,我話因為轉頭要見客整係patpat落油得,點知就因為咁可以享受到一次爽到爆既rpp,nicloe會照顧到patpat既所有位置,一時係外圍r下,一時又潛入三角位,搞到我典黎典去要轉身還擊
一轉身見到nicloe咁索咁fit既身形都未回魂,Nicloe 已經對我展開攻勢,我比Nicloe 右手脅持住,左手玩弄我粒提子,我都忙住摸著佢既幼滑大腿同勁爆既上圍,因為只係一件小背心,我輕鬆突破防線,直入心臟地帶任我行,nicloe係我耳邊輕聲呻吟,又食下我粒提子,好快我就比nicloe搞到好似噴水池咁,一飛衝天去

回帖獎勵 +10 元錢

nice body.

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄精彩分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄的分享,讚

回帖獎勵 +10 元錢

多謝樓主,好似幾白滑😍

回帖獎勵 +10 元錢

回復 藤原豆腐店 #1 的帖子

Young pretty with good service and BIG plus sexy pose...... excellent.

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

謝謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

謝謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

thank you for report & share photos

回帖獎勵 +10 元錢

thx for your sharing and report

回帖獎勵 +10 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

感謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享用心報告

回帖獎勵 +10 元錢