[美國] Tijuana的一些感想同建議

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先係度多謝playplayja3師兄,只因佢plan好晒行程可以令到我地全程玩得舒適 食得招積!至於點去同點玩,可以參考吓playplayja同另一位ching的報告,我就不再重複了.

場地
係hong kong club的幾條街範圍內有大概10間以上類似的club,都係樓下有酒飲有嘢食有show睇, 樓上係砲房. 但基本上最好資數的女都係晒HK度,所以建議炮房都係定係HK度.
女女質數同數量
每個場都係開24小時三更或四更制,每更最少都有30~40條女,高峰期就更多,起碼有60~70條女女. 至於食用率就各花入各眼了,總之就燕瘦環肥乜類型都有,我自己就鍾意後生大波的,食用率都有10%· 建議揀女前一定要睇清楚最緊要係一定抄過先上房;因為燈光同化妝的影響,樓下睇落好正,上到房就出事了. 個人建議就儘量揀後生的;d墨西哥妹發育早成熟快,12~3歲就開始俾人日日屌,所以d雞就寬西到冇朋友,又唔識用收陰機,所以有時真係屌到好冇癮.
玩法同價錢
玩法就好直接,睇啱邊條女就行過去抄吓同傾價錢. 廠女就1000文起跳,等於$50蚊美金;街女400文就得,為返都係20美金. 玩法都係快餐形式,上房除衫搞嘢,出完就落樓. 上房之前有乜嘢玩?可以玩吓lapdance,$20一次10分鐘咁上下;又可以玩吓lady drink,10蚊美金一杯嘢,條女就陪你10分鐘,又係可以任抄. 我自己就好鍾意俾1蚊美金揸多d波了,全場d女都係tip1蚊可以任抄,所以係練揸波龍爪手的好機會.
硬件同設施
我地就住係hk樓上的酒店,呢度就以hk為標準. 首先,房間隔音好差,隔離幾件房同走廊有乜嘢雜音係間房裡面係會聽得好清楚;搞嘢冇所謂,但夜晚訓覺就好大問題. 訓得唔好邊有力搞嘢;所以建議有能力的話就係附近租多間酒店房用來訓覺,hk間房就靜係用來搞嘢. 另外就儘量攞大房,因為有浴缸同其他嘢玩.
玩同食
TJ除左屌西仲有乜嘢玩?基本上係冇嘅. 我地去咗三日咁耐都只是去個一個景點而且係悶到爆..至於食方面就還可以,有貴有平;就算最貴的都比US平一半.
治安
去之前都有擔心過治安問題. 又黑警又毒販,但去完之後唔覺有乜嘢問題;只要唔好飲大唔搞嘢,夜晚唔好去太遠就OK.
後記
我地總共去咗三日,我自己就食咗7條女出咗6次;仲揸咗好多對波波,大約使咗8百幾美金(食住屌同埋其它一d使費). 最難忘的係臨走個晚用50蚊美金食咗條好似Magen fox 咁嘅女, 個body firm到冇朋友,皮膚滑不溜手又白,窄西真水有表情,重要係夠young. 係我人生裡食過咁多女來講都係三甲位置. 到第二日走之前想搵佢來多鍋但都搵唔返..所以雞運呢d嘢真係可遇不可求. 總的來講TJ真係幾平幾好玩,但係就冇乜溝女feel,但係點都好過係US食1樓1,因為我本人就好鍾意俾一大班女圍住來揀女.

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 88lovegirl #1 的帖子

內容豐富,多謝精彩報告。

yes,...i went there...it is fun.....

咁好玩 我都行程準備中

u went there  by yourself?

回復 rongbo #6 的帖子

I went there with other two Chings, and I don't recommend go there alone because there isn't much to do except eating girls.

need to join you next time brother

回復 bbqpork #8 的帖子

We might be going there again by the end of Jan next year, or maybe coming Dec.

多謝分享

thanks for the post..need to head down south again

I wanna go there

800几好平啊 翻香港机票都要拉  现在大陆都好贵  我想问下除了屌 有无服务噶?波推口爆之类

謝謝分享

太遠拉。。中要先過LA

內容豐富,多謝精彩報告。

Thanks for sharing c ching!

nice brother . Need to go there to check it out

i i was there on chirsmas is was pretty dead!!