[食家報告] 唐狗遊日本(早場潮吹)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近日曰本夜遊版一片愁雲慘霧,其實事情已發生了,沒有什麼可改變,與其抱怨不如試下發展其他方面,夜遊版應該大家開開心心,分享個人遭遇,何必斤斤計較。 話說星期三,有點事情要同大叔確認,中午前去到Xcollection soapland,跟大叔傾下。見到大叔,魔鬼又嚟引誘我,大家招來招往,華山論劍,最後議價1萬5千円,65分鐘成交。                                               有2個女女得閒吾洗等,舊相好亞M,另一個吾記得,只有Bcup冇興趣。年紀大心血少,怕跌錢最後揀返亞M26歲,非一般的嬌小玲瓏,1.67米高有肉不算肥,充滿戰鬥格,身材似鬼妹多D。                          等一陣,見到女女上三樓,其實十月份都見過女女幾次,大家已經好熟,每次都好滿意。傾偈關於潮吹,女女話未試過。一切如常,洗身攬攬錫錫,順手偷襲成功,妹妹已有反應,一齊浸缸,為所欲為。     抹身上床,女女主動先,吹得用心,有旦旦,可惜冇獨龍鑽,無謂勉強。享受到咁上下,我做主動,企起身,慢慢瀨佢,pat pat堅挺,好好玩,妹妹已經濕晒。跟上套,男上開始運動,暖暖的感覺,手指摸唇邊,手指都濕埋,手指再向後花園進發,手指入了半隻,女女開始話痛,冇謂勉強,放棄。專心抽插,點知越插越多水,摩到女女個羅友都濕晒,床上的毛巾都有水蹟。女女就微絲細眼,紅唇半開,忍唔住一路車一路加快,最後出咗。                 完事後,女女攬得好實好耐都唔放手,完全滿足男性心靈上的需要,百分百女朋友feel。跟住清潔,食煙傾偈,同女女講佢係一個好好對手,講笑問佢攞錢?!                 小事一則,離開後 到附近便利店用條煙,送上6張抽獎咭,中了3罐酒精飲品。總算是茶煙飯炮,煙酒無缺,過了愉快的一天。                       多謝收看,不喜忽插!     

回帖獎勵 +888 元錢

GFF
回覆 讚好 不讚 使用道具

1米67戰鬥格襟撞...
Set 到50權限小巧多多謝分享..

又要戰鬥

wow
a real japanese chick
you got any photos, lucky you live in Japan
tell me something compare with Chinese chicks who severs better?

Tarochan, maybe we can forget about  吉原, try to have some fun in other area, like your place. Price good. Like the girl 越插越多水.

閱讀權限 50, 讚!

回復 auraheart #1 的帖子

近排風聲緊,小心行事。

回復 coolmoor #1 的帖子

要服務日本妹好好多,不論講或者買,互動性多好多。

回復 marksos #1 的帖子

高級店真係未試過,不過差唔多8萬円,講真好肉痛,況且都係日本妹。

我等你,返香港等你帶路。

tarochan 發表於 2016-11-11 14:09

我等你,返香港等你帶路。

吓!等我帶路餓死都未搵到囡囡!
我食開嗰啲全部係中中女喎!你岩嗎?

中中女真係吾啱口味,後生好D。

回復 彭彭砵砵車 #1 的帖子

多謝師兄讚賞!

回復 tarochan #1 的帖子

Excellent detailed report on your chick eating journey in Japan~

一齊浸缸 咁好玩

tarochan 發表於 2016-11-11 14:16

中中女真係吾啱口味,後生好D。

後生就要搵HG我咁耐試過3次,真索
但我喜歡dup 骨+做埋所以去上樓骨

回復 HKOXSEX #1 的帖子

工作程序一定有,大家洗乾淨D,瀨得開心。

我鐘意夜總會多D,你可以睇下我D主題,上次返香港玩。