[華東地區] 2016年10月上海之旅-01

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位好~
自從今年3月底的越南之旅 (可參考本人越南之旅遊記)
神棍潛伏左差唔多半年
人在香港
但就日日都期望緊再來一場說走就走的淫簜之旅
終於10月底時湊出5天假期
可以出發了

不過此行可謂一波三折
一開始係想跟台灣某暗黑界名人去菲律賓淫簜一下
可惜既係名人要到年底先會再開菲律賓團。。。
在九月中時得悉越南之行既仁哥加左河內路線
本來打算再去支持一下
(其實是見到佢發既相都幾靚女 )
但到差唔多成事時
上次越南之行既緊密戰友珠珠突然爆左一句:
“上海也有地方有很多的幼幼啊”
再補左幾張照片
我既手就唔爭氣咁將機票目的地由河內轉左去上海
:$

結果
出發前一日
珠珠彈左以下消息過黎。。

登錄/註冊後可看大圖

世上最令人絕望既事
就是當你訂好機票
卻被告知嚴打

想作最後掙扎。。睇下有無酒店妹。。結果珠珠說一般不能外帶 :ell:

登錄/註冊後可看大圖

但萬幸既係
珠珠係傳說中真正的戰友
真正的戰友就係當你萬里迢迢趕過去搵佢
佢就唔會讓你空手而回
就算跨省跨城
都要陪你尋幼

登錄/註冊後可看大圖

到出發個日
珠珠傳來喜訊
上海似乎已風平浪靜
他下午會直接在戰區等我

到達上海機場,一打開手機,就收到以下訊息。。。

登錄/註冊後可看大圖

妹是幼。。但不是我的菜

登錄/註冊後可看大圖

前幾天發過來勾引我的照片

登錄/註冊後可看大圖

接到訊息後
飛人保特既速度過關
再以美斯既身法扭過路人直奔往地鐵站

第一次坐上海地鐵,留念一下

登錄/註冊後可看大圖

車廂比想像中破舊

登錄/註冊後可看大圖

足足坐左個幾鐘先到達目的地
到達後已是夜晚
先會合珠珠同埋佢D朋友食野

例牌的團體照

登錄/註冊後可看大圖

呢盤佢地叫冷餛飩,但其實係熱既,味道不錯。

登錄/註冊後可看大圖

食飽後
梗係要做正經野
跟住佢地走
入左一個房子都很破舊的地方

登錄/註冊後可看大圖

講真
環境直頭差到離譜
外面破舊不特止
裡面應都是用木板隔起的
基本上你在裡面做甚麼外面都聽得見
同樣的隔壁房的同胞在努力你都聽的清楚
可以為他吶喊加油。。。。

呢種環境下逛了幾圈
雖然係有唔少年輕少女 (大部份都 1x)
但環境既因素令到神棍提不起太大的慾望。。。

本來想同佢地講今天就算了
聽日再睇睇可唔可以俾多D錢包個妹去酒店
何奈珠珠同埋幾個戰友都太熱情
一路係咁帶我行,帶我揀
擺到明我唔攪掂就唔番歸。。
我最後都覺得唔好意思啦。。
求其揀左個大波少女 (第一日,唔敢影相)

入左房
第一件事肯定叫少女練習樂器啦
神棍對音樂呢家野好堅持中華文化
要練樂器
就梗係由聞名中外既吹蕭練起

估唔到大波少女年紀輕輕
但樂理有番咁上下
當我正在享受時
突然聽到外面有急促既腳步聲
呢個時候心諗:
“我x。。唔係黎到第一日就遇上查房嘛? 死得”

極速軟左
但結果原來係另外一組既音樂隊入房練習

然後聽住隔離房傾計
我就點都硬唔番啦。。
呢劇只能尷尬地同大波美女講
“沒事的。。錢我照付。。你給我抱幾分鐘。。別太早出去讓我朋友們覺得我太快完事”
然後抱著小聊了一下 (都唔敢太大聲,隔離都聽到)
過一陣子就將大波美女放生了

出來後
他們帶著我繼續到處走來走去
期間又想幫我再找一個
我就真係完全無mood
堅決話坐左成日飛機同汽車很累
他們重笑我體力太差。。

第一日就是在此般慾求不滿下結束。。連帶回房間既都係男人。。。

登錄/註冊後可看大圖

師兄。。,同上次月南相比,好似月南好d喎。。。。
同價錢係幾多。。。。?
女女一般幾多歲左右
我11月初回上海(利申:本人係上海人),亦都撞正嚴打,去開的髮廊全部關門。最衰係有個飯盒仲被GA拉左去坐左5日,想見番面再返香港都吾得
very detail info, thanks ching
未去過上海
原來也有倉女
多謝師兄分享
thank you for sharing 感谢师兄分享
上海消費一般幾多?
有没价格呀。
好似好伏咁......
小弟是大神fans.
估吾到今次去上海。
你說的仁哥其實是台灣比通緝。要小心。吾知印度兄有冇听過小勐拉這地方?
多謝師兄分享
除了覺得神 我都唔知點講
丰庄,现在没有了!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:07