[揾女心得] 蓮花路中伏報告

多谢師兄的提点

完全認同, 其實佢地做得咁寸, 可能係特登引你不滿發惡, 然後佢就明正言順發惡屈錢.

樓主可能係逃過大難.

其實蓮花路本來就唔係食服務既地方, 係果到搵女只有兩個好處, 一係可以真人睇岩再上, 二係好多時都會有新囡, 係真係岩岩落海果種, 粉Lin一線鮑怕怕醜醜今.

小弟住係珠海, 基本上個個星期都會落去睇下有無新女, 有就捉番自己個狗竇到暗室培育下. 你講件路路我都食過, 相頭幾好, 但服務就真係無. 而且條囡會簡客, 我個靚仔朋友搵佢就好好面口重同我朋友大車好似想做佢條囡今, 但同本老餅就玩死魚.

其實蓮花路囡囡無服務都有原因既, 一來係佢地好多係俾人坤去做既, 詳情我唔多講費事得罪人以後無得係果到搵食, 二係佢地收你幾多全部要上交雞頭, 自己無得落袋, 雞頭同佢地就話到佢地走會一次過同佢地計, 但實際情況係點就....

所以D囡點會有心同你做服務? 錢又唔係佢地落袋, 做又三十六唔做三十六, 加上諗住做游客生意服仍再好都未必會再見.

所以建議大家想食樣都可以去試下, 要食服務就不如使多少少去澳門桑拿啦. 或者澳門161而家好野都唔少.
pkter 發表於 2016-11-14 08:07
之前去蓮花路走走,發現多咗好多小天使派卡片,就收了幾張.
某天鳩痕就在附近定了房間,再CALL小天使,來到後

呢D已經係蓮花女之特色, 樣貌一流, 服務九流.
如果你要服務好, 最好在傍晚前有D中女, 年約20尾, 人仔兩舊.
花旗威蟲 發表於 2016-12-1 14:59
其實蓮花路本來就唔係食服務既地方, 係果到搵女只有兩個好處, 一係可以真人睇岩再上, 二係好多時都會有新囡 ...

多謝C兄, 看君一個帖, 勝叫十年雞.
以後我都找新囡食粉Lin一線鮑
C兄下次有新囡, 食完介紹下, 唔好獨食.

粉Lin一線鮑 萬歲.
其實蓮花路本來就唔係食服務既地方, 係果到搵女只有兩個好處, 一係可以真人睇岩再上, 二係好多時都會有新囡, 係真係岩岩落海果種, 粉Lin一線鮑怕怕醜醜今.

小弟住係珠海, 基本上個個星期都會 ...
話說帶囡囡回家會不會有手尾跟呢?來自: iPhone客戶端
pkter 發表於 2016-11-14 08:07
之前去蓮花路走走,發現多咗好多小天使派卡片,就收了幾張.
某天鳩痕就在附近定了房間,再CALL小天使,來到後

雖然不復當年禾雀亂飛之局,但此時已有大地復蘇的跡象,幼幼紛紛在一定時段拋眉弄波,秋波流轉地派卡片,
場面好不熱鬧,食吾食到件好野,就要考眼光,碰運氣了.
剛巧食了件叫依依,相頭,身段也不錯,服務一般,如果系馬交食,一定要過千啦
rayso44 發表於 2016-12-4 11:23
雖然不復當年禾雀亂飛之局,但此時已有大地復蘇的跡象,幼幼紛紛在一定時段拋眉弄波,秋波流轉地派卡片,
場面好不熱鬧,食吾食到件好野,就要考眼光,碰運氣了.
剛巧食了件叫依依,相頭,身段也不錯,服 ...
留意依依卡片或聯絡方法是常識吧來自: iPhone客戶端
謝謝師兄建议
Wish Ching all best next time
蓮花路中伏/好野分享區
rayso44 講得岩
多謝師兄提點
回復 teddylim999 #20 的帖子

多谢師兄的提点,小心了
其實蓮花路本來就唔係食服務既地方, 係果到搵女只有兩個好處, 一係可以真人睇岩再上, 二係好多時都會有新囡 ...

下.....條女無錢落袋???
甘講吾怪得啦,比我都黑面無服務,
比人吊做黎得個吉.....
谢谢分享
thanks fro sharing
好似都幾差 下次唔去
多謝師兄分享
回復 pkter #1 的帖子

多謝多謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 00:29