[唱K-GF] 夜總會奇妙之旅

明白哂,唔該兩位師兄
回覆 讚好 不讚 使用道具

見有師兄想知道邊間場,
可能見到我編文章內容好玩,
想去試吓,但要知道我有得玩唔等於各師兄有得玩,
就算係玩熟咗o既場,我如果冇約囡就walkin上去都會十五十六,
中伏機會仍然是有的,要睇嫖運。

咁我就有自己o既少少愚見想分享吓︰
每間場都係咁,同一間場去多幾次,
同d大班熟絡咗就係行運o既開始。
跟住就係玩得要有品,唔好玩得咁狼死,
抽水抽得太緊要通常冇好結果。
傾計o個時態度唔好以為係消費者就大晒,
要知道囡囡都係人,都要顧及佢哋o既感受。
最後就係如果囡囡係自己杯茶就盡量揾多佢幾次,
好似朋友咁,熟絡咗之後可以玩o既嘢都多d。

可能有d師兄會覺得我好似追女仔咁好on9,
但我咁玩自我感覺良好,大班囡囡自己都開心就好!

回復 chi_2008 #18 的帖子

師兄請幫忙Pm

沿挨立馬,佩服師兄的君子行為,囡囡肯定已經愛上了你,真係自己女友老婆都唔該你去沖個靚涼先再turn on....可惜慾火已淋熄,好精彩的報告,在下要多多向係學習記事敍錄,不過囡囡咁放,好彩你沒開名,唔係感覺好似害佢,真軍都係唔好亂來,玩要玩的精名,玩得安全....好有同感,我相信我一樣理智一定打敗衝動,只係用㬵龍諗野,都係超危險,搵日都去試下你個場先得

師兄盡得夜場真諦👍👍

好簡單,如果人又鳩屎度叔咸咸濕濕咁,就算朋友刀唔想做啦下話

回復 chi_2008 #19 的帖子

沒錯,小弟就係茶舞飲茶,有時加啡,晚舞已經老了,挨唔到甘夜,除非放大假除外

樓主時運咁高
應該去買下馬仔

師兄可否pm ,幫親下也好

回復 chi_2008 #20 的帖子

理性可加,佩服

以前曾經聽過有囡囡怕唔飲酒的客會係大咸湿佬。不過依家酒後駕駛嚴左,你話開車唔飲D囡囡都明白的。

師兄, 幾錢啦?

回復 chi_2008 #1 的帖子

Ching, your experiences should be rare in HK night places. On the other hand, I have a few times of similar experiences (BJ before bath, girl's offer of ML without dom dom) in Macao night places.

PS. I'm 100% as rational as ching ...

chi_2008 發表於 2016-11-17 17:04
回復 jjkklalala #14 的帖子

唔好意思!真係唔開名喇!

旺角d殘舊場來來去去咪得果幾間

chi_2008 發表於 2016-11-17 17:26
見有師兄想知道邊間場,
可能見到我編文章內容好玩,
想去試吓,但要知道我有得玩唔等於各師兄有得玩,

師兄玩club的態度正確,的有時會飲可樂/雀檸/綠茶,間中先飲酒,最後安全最重要

謝謝分享!可否pm 小弟在那?萬分感謝

師兄可否pm ,幫親下

回復 chi_2008 #1 的帖子

Nice experience

回復 kentabo #24 的帖子

多謝師兄欣賞!
見你剛剛發的海上學生妹報告,內容十足精彩!
但小弟不才,估唔到係邊間場…
大班做到o野,見你亦都人緣不錯,
如果唔係好o野未必輪到你食。

回復 艾沙后 #25 的帖子

夜總會就係要咁玩,唔一定要俾好多打賞,
只要自己有d修養對人客客氣氣,我相信人哋識點做的。
見過有客人o係大廳粗聲粗氣、吵吵鬧鬧,真係令人側目。
仲有我聽得太多囡囡數臭其他客人的不是,自覺佢哋玩法有d問題。