[美國] Tijuana性誕砲兵團

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於要留返d假期出年出征越南同泰國,所以今年聖誕只能留美消費;但都冇理由係美國食埋d又貴又唔好食嘅一樓一c9,所以近近地都要去返轉TJ,睇吓邊個有性趣一起同行. 大概去2-3日,全程吃玩屌. 有興趣的ching可以pm我.
thank you so much for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

have u confirmed which date yet n driving or flight?

相片裏頭是Latina? 正喎!

Ching 請問聲去次Tijuana大約消費幾多,聖誕唔想留係美國食又貴又唔好食

回復 brother_power14 #5 的帖子

我當你一日吃3條女,兩日消費大約5-600 usd左右.

回復 88lovegirl #6 的帖子

哇,估唔到咁抵吊@@
Ching 你幾時去?
我睇下請唔請到假先

What time would you go? I am in bay area now and hope to go with someone else if possible.

回復 brother_power14 #7 的帖子

聖誕前,但未定邊個禮拜;有興趣的話可以夾吓時間

im from sf hopefully can carpool together or flight

回復 rongbo #10 的帖子

我都住係sf呢邊,機票就$147,睇吓大家夾唔夾到時間啦

回復 88lovegirl #9 的帖子

頂,今期聖誕拎唔到假期

祝Ching食到好野!

好遠啊,美東

回復 rongbo #14 的帖子

咁梗係round trip啦,我地上次去仲平d.

I am interested, maybe I can meet you there

回復 PorscheDriver #16 的帖子

When will you be in TJ?

回復 88lovegirl #17 的帖子

when will you be going? I am not from California, so its a long travel to san diego

回復 PorscheDriver #18 的帖子

when is the best time suit for you? I prefer go there on Sunday or Monday depends on how many days we are going to stay in TJ.

回復 88lovegirl #19 的帖子

I wont be able to go until early next year. I have holiday vacations all planned out already and don't have any more time left at work to request off