咁X様溝女、溝幾多次都呉会有好結果!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【請廣傳】某航空公司狗公靠做hr食女

代朋友post,想大家幫幫手Share
話說我朋友就打算考空姐,咁香港主要有幾間航空公司
國泰
hx(hka) 香港航空
ka 港龍

我朋友就一直想考hx,咁琴日佢就上高登見到個空少post,有人就留左line Id,就話如果想考hx就可以揾佢幫手,我朋友就line揾左佢啦,點知條友隔左一陣就問我朋友拎左whatsapp同fb,我朋友就覺得反正無乜私人野係入面,就比左佢啦,就係咁,條友就開始黎料。

條友話自己係hx既hr team,又話幫過幾個巴絲入去做,只要send份cv比佢就可以內部交上去,基本上就入硬去做。咁講下講下,條友就開始黎料,無啦啦話要追我朋友,之後又講咩男女朋友一齊左之後點面對異性朋友,咁我朋友就feel到伏伏地,但又驚得罪佢,所以好婉轉咁拒絕左佢。

咁條友之後就話我朋友係雞又剩,話唔再追我朋友,又叫我朋友唔使send CV去hx架啦,因為佢會叫條team見到我朋友個名就直接bam左佢,條友講到明要逼我朋友做佢女朋友先可以入hx,仲要不停炸佢whatsapp,, 我朋友而家好驚唔知點做好,有無巴絲可以幫下手?

大家唔希望呢d人繼續借hr食女既,希望大家可以比其他人知道呢件事
如果有其他絲打都比呢條友搞過既,希望你地會出黎聲討下佢
亦都好希望其他人可以幫下手
頂一下喔
thanks for shareing it is a nice post
回復 GIRLAV #1 的帖子

多謝分享!!!!!!!!
肯定係賤男搵食
回復 GIRLAV #1 的帖子

頂—下吧
Thx for sharing
e-個貓去佢公司!佢死得喇!
條友係咪真係航空公司 HR 都成疑問?
幫手頂。。。。。。。。。。
old news? 好似公開左,比人炒左?
多謝分享!
Thanks for sharing 頂一下
多謝師兄的分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:10