樓主: chtinnn

有冇師兄食過大隻仔同犀利士

回復 chtinnn #1 的帖子9 g) \# j9 |" I3 @  m- @* P
$ I6 \* q  d; D
本人覺得犀利士' u2 ^# R$ l) _7 \( e
好些
It is nice that .
試過犀利士,大力仔一見到簡體字已經收工
多謝實用資訊

2 A% J# E9 H$ q, G/ X
! d% D# X5 F' R+ T多謝師兄分享
6 c; t4 P6 b' h- [
去泰國都唔使下當地壯陽品牌Sidegra? 呢隻嘢同偉哥嘅成分幾乎一模一樣, 响泰國幾乎頂死咗偉哥嘅市場7 A+ K. i" l( r! A% S
2 g% \% A  ~0 a% o4 E
呢隻嘢同犀利士我都有試過, 我覺得泰國嗰隻嘢快見效啲, 但係佢嘅副作用頭痛都幾犀利, 但係呢隻嘢快硬之餘仲要射完之後唔識得軟嗰度先好
回復 刀中不二 ##2 的帖子( |6 d+ Y4 a) q. x+ X1 N# y

) K/ {; f# e* k; p0 @大隻仔我都有食過,初頭都可以,再食感覺一般,我宜家轉左食鋼鐵人能量糧了,朝早食夜晚搞野,簡直正
回復 李咸虫 ##27 的帖子+ H, R- J  B$ B, L' S, {9 g# C1 `

7 a' K; K3 s# ^0 g. hC hing真識食
我都想知多d

$ N4 `! J+ L: Y" ~; _kamagra oral jelly,師兄知吾知香港有冇得買?
用手機回應 李咸虫 #27 的帖子3 r1 l7 h& g8 _2 ~- {
2 e9 x9 D/ r% V3 M
在那裡買呢?謝謝!
多謝師兄分享
犀利係咪要有醫生紙先買得
回復 bbdskr ##33 的帖子: a. G. n( P2 G& s
2 u9 n5 E4 S2 ]: z0 k+ I7 ^
我見網上有買
Great information, very useful! thanks

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:14