晨早03:55到BKK,咁早有什麼可以地方去?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟貪平買了02:00HK 去曼谷, 03:55到.
想問CHING 咁早有什麼可以地方去?有什麼可以玩??
SPA 要10:00AM 先得.... ...
早啲訓,養足精神去玩好過。
回復 MM99 #1 的帖子

在機場訓到7點先出城
慳錢方法就系等到 6 點坐機鐵出市區 豪嘅方法就系坐的士番酒店訓吧
難聽d講,慳果幾舊水半夜飛,兩頭唔到岸
咁辛苦做咩呢
其實我夜晚11點收工去. 所以都身算一氣呵成~~
回復 MM99 #6 的帖子

無所謂嘅 家家有求姐 最緊要自己時間 ok就好

不過你預左嗰日去到會赲到暈 何況你仲啱啱收工 都系去酒店訓下先 夜晚先出動

agree 比我係樓主case  坐的士卜間近機場既平酒店 訓到11點 再去做spa 咁辛苦有女都無力小
響機場訓到7點, 之後call車出市區, 放低行李食早餐再揼個早骨
回復 comeonjames #8 的帖子

無錯 我都系咁話

但千萬唔好揀呢間 Regent Suvarnabhumi 佢同我無仇 但間野就
回復 husky11 #9 的帖子

不愧系一個好主意
去BOOK間機場附近酒店,HK$200包接送
回復 Luckyeverday #5 的帖子

曼谷仲好D如果去芭提就......
chiman1986 發表於 2016-11-30 00:12
回復 Luckyeverday #5 的帖子

曼谷仲好D如果去芭提就......

我上次就係咁, 4點到, 一條友, 出完電話卡, 係去芭提雅個巴士站有間細 food court, 食完野, 义住電等6點半頭車, 好彩排得早, 個日閒日頭車都爆. 去到芭提雅酒店9點幾, 好彩酒店比我早check in, 上房瞓到黃昏先出動. 如果無得早check in, 幾個鐘真係唔知去邊.

一支公,仲要BKK,緊係DISCO
響機場訓都6點坐機鐵

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:15