【Soda】真人靚爆~~服務100分, 吹到唔識停~~~!!

簽到
名稱: Soda
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44936-尖沙咀-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Soda
8 h/ ^. @7 i$ x
! K0 t8 C& g- n0 b6 o& o3 A 745042582605957824.jpg 9 D! c/ s( j3 T5 f

0 O' @# G4 [. k' g; O4 g6 I- v一開門就見到真人, 無介紹錯!!! 清純無知少女, 我真係好想食呀!!! 囡囡怕羞地say hi, 招呼我入房, 主動黎個精油按摩, 之後除衫, 仲快過我, 佢問我洗唔洗渣下佢奶奶, 見到咁大對奶, 我即渣, 又奶埋, 好有奶香!!! 之後我同佢車一車, 雖然技術可以更好, 但好有一種初夜的感覺… 我拉佢入浴室, 佢就好細心咁幫我沖涼, 好溫柔, 好舒服!!!! 好快上床大戰, 佢打開大脾, 我慢慢插入去, 好窄~~ 我鐘以狗子, 全程主要狗子, 屁股好有肉, 後推一流, 好快就完事
nice service.
Great introduction,  will try later
good report, thanks for sharing pic
Nice body figure
多謝師兄分享
( p' J1 K( ?- @/ a! @
回復 許諾 #1 的帖子- `! Q/ [9 i$ Q; x; a' z4 O! {
8 u+ H' w3 ]2 Z- t  e1 |* J
多謝師兄推介!!
回復 許諾 #1 的帖子
  K% h8 C- N6 U7 G; b& y
2 H" a. C3 \7 V; X  [多謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:54