[唱K-GF] 想問下尖東新文華中心嗰間舞臺,係咪好似夜總會咁?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同埋一個人入去得唔得?同埋點玩法架?

回帖獎勵 +10 元錢

上去食雪茄架
回復 supercray #2 的帖子

有錢佬去嘅場?
回復 blue_heart #3 的帖子

北妹場...價錢唔係天價, 不過價錢同質素不成比例...
回復 ycf #4 的帖子

大約幾錢到,流程係點玩?
回復 tkdmod12345 #5 的帖子

入場... 經理/媽咪會點玩, 同佢哋講唱K,同PR, 咁佢哋帶你入K Box...
有Minimum Charge, 開支酒會够 Cover...

金魚出街價... 自行商討...
有K房Minpay点都要2千、坐女另計、1個人去玩、金漢經濟好多
通常計算喝啤酒每位$800,如果喝威士忌,VSOP,洋酒,通常每位$1000。大約酒水,坐抬女生$800。2小時
好多女都唔會出街,因為剩坐都可以賺唔少。一大班人去好玩啲,一條友去金漢好過。
其實你可以喺樓下門口睇女...天氣冷就特別易睇得出,  你可以睇得出有啲女由入面出番嚟係PR.

我試過有次大膽, 同一個幾索嘅女"四目交投". 打"眼色"之後... 女女先開口問我要唔要人陪... 最後去咗新金莎...  咁就淨係比咗女女, 同酒店錢...

不過我只係試過一次, 而且要極小心... never 先開口...
ycf 發表於 2017-1-13 18:35
其實你可以喺樓下門口睇女...天氣冷就特別易睇得出,  你可以睇得出有啲女由入面出番嚟係PR.

我試過有次大 ...

師兄 你都幾識玩喎
謝謝師兄分享
不要主動開口,好易見c姐😯
前幾日朋友帶左我去,之前已去過兩次
但今次先第一次出街, 前後用左二千幾......
同幾個朋友去開支大酒Cover平過啤酒

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:55