[粗人粗語] 草叢

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

翻起舊照,想起以前一個樣子標緻但港女身材的女朋友。其實身材對我來說都沒有太大問題,她樣子標緻的確嗒得杯落!

我們相識不久,她隨我到東京工幹,也可算是「旅行」吧(這是我們的第一旅行,亦是唯一的一次),情到濃時,梗係要搞搞佢!激情熱吻下,小弟弟已經充血致敬!她一件一件的衣服脫下,使得我激動興奮至極!可是,她脫去內褲後,我的眼前是一大大片黑草叢!這種漆黑雜亂無章而且還可以隱約看見荊棘滿叢的草叢使我嚇壞!就這一下子,小弟弟由12點立即變成6點半,就樣熄燈下,「啪」一聲完了!之後,雖然我如何努力,還是「好景不復還」!

自此之後,我們一直都無搞過!拍拖只二個月,我們亦分手了!

不知怎的,我害怕這種草叢,但又無理由每次追女仔之前都先問下她那𥚃的狀況吧!
Thx for sharing
宝石蓝 發表於 2016-12-1 21:34
咁都有陰影....

等於有海膽一樣,小弟都係即刻謝皮
叫佢剪咗味冇事啦!
你GEL返開佢咪冇事囉
天生既野神仙難变
回復 newton #1 的帖子

要請園丁修吓佢!
太多我都不太喜歡😅

關燈眼不見為淨。

帶把較剪係身,見到草多同佢剪少的
我都係。。太多太亂攪到無晒性慾。。

不過試過玩剃毛。。剃嗰陣真係幾興奮。。同剃完見到個西就忍唔住玩死佢
回復 slave_11111 #12 的帖子

剃毛未試過,不過下星期約咗個靚囡幫佢修剪毛毛。
沖涼個陣幫佢刷左佢,一了百了  。 又有情趣
聽見師兄嘅經歷,海綿體寶寶只能話... 其實我對港女身材有意見一點...

剪左就得!
我又唔明,多毛有幾恐佈,這是天生的,不會像猩猩吧,那麼Ching你自己有冇毛,女女知道都好傷心
幫佢修剪毛毛, 又有情趣。
做花王

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:32