想問各CHing有冇住過Ruamchitt Plaza Hotel?(即係蛇美樓上)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問各CHing有冇住過Ruamchitt Plaza Hotel?(即係蛇美樓上) 整體可以嗎?🙇
殘舊,不過睇你有咩要求啦
兩個字,方便,食嘢搵女附近有曬,房就舊D,但可以食煙,岩曬D煙民,而且冷氣夠凍,
單拖去嫖的話住果度都OK,假如同女去就唔好喇

我住過一晚....新裝修嘅房其實都幾OK, 不過一來房內冇夾萬, 二來房門冇防盜鎖/鍊, 只得一道門鎖, 感覺唔夠安全
方便帶女過夜
不過硬件殘D
唔好每日慳嗰一百幾十, 住好D。對自己好D
回復 hungyiu #6 的帖子

我都系咁話

嗰間野純爆房就可以
泰國hotel咁平,大把選擇啦
hungyiu 發表於 2016-12-4 23:18
唔好每日慳嗰一百幾十, 住好D。對自己好D

X2 重要冇夾萬 唔見嘢 重慘
多謝各位CHing意見🙇
cola1 發表於 2016-12-4 23:24
回復 hungyiu #6 的帖子

我都系咁話

想問如果NANA 真係要住間好D,有咩好介紹
因為我上星期單拖去,我住SIAM MERCURE,問過可以帶女返去,但最終無帶
其實都驚太遠唔就腳,但係我係果D好怕''生寶床''既人,次次去旅行都好難先訓到
所以唔想揀D太差既酒店,如果400-500 ,想要好D師兄有無介紹,最好唔好有塊大鏡
唔該先
回復 練習 #11 的帖子

如果400-500嘅話 soi 11 都好多選擇或者 近近地就 galleria 10 hotel 都唔錯。 S15就最近 但400-500應該就唔得
有間叫UNO 係T21旁都唔錯AROUND 500
住好D啦,呢間舊到仆街

Dream hotel 都 OK,500左右包早餐,系 Soi 15,S15 直行入去2、3分鐘到
cashcome1 發表於 2016-12-6 18:53

Dream hotel 都 OK,500左右包早餐,系 Soi 15,S15 直行入去2、3分鐘到

謝謝師兄,我研究下呢間酒店
cola1 發表於 2016-12-6 03:03

如果400-500嘅話 soi 11 都好多選擇或者 近近地就 galleria 10 hotel 都唔錯。 S15就最近 但400-500應該就唔得

謝戲COLA1兄,其實近唔近真係唔係一個好重要既因素,我上星期去5日四夜,晚晚訓得5-6個鐘,甚至天光先訓到,唉

你介紹的我睇睇
回復 練習 #17 的帖子

一般都系訓得咁上下 特別有工作在身

近會好少少 因為 ST 一出閘就起錶 太遠會好嘥時間 再唔系囡囡會叫你系附近炮房開房

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:46