[搵囡心得] 胡志明2016-12月单兵分享- part 1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多謝Austin兄及其它師兄的資訊,小弟在十二月三日來到胡志明,這是第二次來,第一次数年前工幹來了二天,完存沒机会到外面看,這次可真正來体驗性的生活。

三号第一天馬上去試五君的450A,六時到達,先找妈咪講介收費,說好免房費、小姐枱費,小姐小費30-50萬,好像可以。然後帶來一轉,食用率不高,但妈咪娥姐說一定要選一個才可見第二轉,那好吧選一高妹算了,由於媽咪這樣态度,我也不想再看了,因为每看一轉都一定要選一個,本人出來玩多年,从未試过被妈咪這樣招待!好啦,坐了15分鈡左右,娥姐又帶來一女,樣可以接受,比先前見的豬排好,媽咪當然大力hard sale,算啦,出來玩要開心,就把她收下,此女不是坐我一枱,经常出入到其它枱。再往後,娥姐多帶一媽咪進來,說是新來做,我就强硬說,她如一定要坐我房,我只给一個妈咪小費。

大约八時半想帶較好一点的那女出台長鐘,那女說ok,媽咪說要11時才可出外,哪我就想走了。媽咪後來又說,喝_完一箱啤酒後可帶女外出。哪我說沒问題,錢照付一箱酒,馬上外出,结算:
酒水、食物共150萬(坐了约二小時)
妈咪、二小姐、及其它小費100萬。共250萬。所以其实免房費、小姐枱費(30萬),好像跟其他師兄去的收房、枱費beer om一樣,妈咪說的是漂亮,但不会較其它地方便宜。
小姐外出短鈡150萬,長鈡100美元。

好戏在後,小姐一出來黑臉,帶她吃飯也不出声,那快快回酒店算,到了酒店,囡說酒飲多了要睡了,真的就死屍一樣睡了,我只好推她洗澡,分開洗,洗完又是死屍一樣睡,我都沒心情了,快把她强姦一樣算了,全程她都不动,叫都不叫,completely dead fish! 完事给她短鈡錢,叫她回去450A继續接客吧。

所以想、提醒单兵brother,如沒相熟媽咪或像越王大哥般懂越文,去beer om 很大風险,自己量力而为。 因第二天到了同一街的986 beer om 再查証一下,都是同一种消費模式,坐了一小時,先给你豬排說沒有其它女,往後再帶一較好囡來,所以最小坐二女。埋单140萬酒水,小費100萬。出枱長鈡250萬。又遇另一问題,妈咪說不能一齊走,要留酒店地址,我先回去,然後把囡送过來,當然、我或其它師兄会很容易猜到结果,三崔四請都不來,又記來了找不到酒店,其实可能其他客人mark 了此囡。简直白白浪費時间,不如早說不能出台啦。

同一晚唯有去有名的 Apocalyse Now bar 看看。音樂对我可以,有些人可能覺吵、酒水不算貴,但最重要是女质量,很可惜全是老女人,叫150美元短,250美元長鈡,完全不合邏輯,应該都是给鬼佬市場的,這地方如为找女可以不去的。因住在Go2Bar附近,回酒店後又过去看,二時後才多些人,也是老女人,而且十分驚攝的,更完全不用想這地方了。

以後幾天会試Austin大哥提到的鸿發310,也一定会去Catwalk,然後再分享報告。去相,由於450A小姐不批準映相,只有986的女和妈咪。

985女

985女

985女

985女

985媽

985媽

450A新媽

450A新媽

Go2Bar

Go2Bar
听完巴打你既經歷好慶幸小弟無浪費時間係BeerOM上面.

巴打如果一條友走去Catwalk, 不如試下KTV, 1127或700入面D囡都OK, 以小弟去過1127為例, 一半以上D囡都可食用. 睇四五轉媽咪亦唔會黑面. 服務亦好好. D囡囡玩足全晚好有家教, 又識搞氣氛, 全無悶場. 我地成團人都玩得好開心. 最後返酒店各方面都好好. 真係一分錢一分貨.

Catwalk小弟去過D囡同1127比唔會好好多, 甚至個人感覺有D不如1127. 但個價就肯定夠晒高級, 坐要45USD, 短鐘200過夜300, 外加之前果45USD陪坐費, 唔似大陸今帶出街個費用就己經包埋坐果D, 重有酒水, 媽咪小費, 小食之類什費.

其實巴打一個人可以考慮下韓式KTV, 明碼實價酒水房價包晒, 唔怕被人屈你呢樣果樣, 唯一美中不足係D囡多數只接短鐘.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝ching報告,但如果我一個人去就唔會去K場囉~

回復 AaronLeeA #1 的帖子

噗,沒辦法,450a本來就是妖怪村,食用率本來就不高
但其實非常好玩,玩的high,很多事在包廂都可以辦到
不過應該是媽咪欺負你不懂吧,應該都是想走就帶妹走,想看妹就叫媽媽桑一直帶了

多谢分享!

希望下一站吾使被屈

wish you have better luck next time.

以單兵去 Beer om 玩,呢個價都算貴。我單兵玩,二條女坐枱,酒,小食及 小費都係大約  $75 美元左右. 都係 大場有D保障。

你提呢二間都未去過。之前見有人提到450好玩,都想下次去探下,聽你講都免去啦。呢個 450a mami 直頭見係見新人明屈。未聽過一定要選一條女先可睇第二 round,唔比睇就就走. 唔好彩佢。我就唔信佢咁好生意唔留你,你話走可能佢連個親生女都叫出來畀你揀.

似乎只有 beer om 先有前後腳。700 及 1127  女就在門口直接跟你上車。有試玩完 Beer om 出街女要前後腳走。我先上的士,車行上二三個鋪位,幾分鐘後女先上我車。亦試過去1135 玩, Mami 叫返酒店等, 當時住 1127 就隔二三間屋。幾分鐘後女就到。

Go2Bar D女係 一些在夜場找不到客就到 Go2Bar 二樓再搵客。好壞講雞運。

多謝師兄報告,靜待part II。咁呢兩間黑店,450A和986,我哋就要blacklist 咗佢喇,等佢知道香港人唔係好恰。

多謝師兄報告

回復 花旗威蟲 #2 的帖子

好慘。。約埋其他巴打同行可能會好d ...

其實跟媽咪熟不熟很重要~11月底去的時候~我朋友喜歡某位小姐~叫媽咪問看看她要不要~然後直接叫小姐去飯店~而且才18歲而已~人我有看過~長的還不錯~所以跟媽咪熟不熟很重要的~沒有看一輪小姐就要叫一位~

睇完依PART, 師兄好似跌跌地錢咁

回復 austinpower #8 的帖子

Austin兄,我們上次去Beer om叫女出街都係要前後腳。不過好快,幾分鐘就到!

似乎單兵去Beer om如果唔識講就吃虧了!

1127同700既女都要11點半後先出得
太早去又唔會玩咁耐 遲去又冇女

多謝分享

thank you for sharing!!

我會捉住佢隻手狂屌
當姦屍

謝謝師兄建議,以後一定找机会見識1127,Catwalk已去过,多是水貨蟹,聽音樂飲酒可以,如師兄說,叫女無謂啦!