C C~甜美動人, 可愛大車女友, 絕頂佳餚

名稱: C C
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A45622-尖沙咀-兼職女郎-CC.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_8777.JPG , y' ]* W: ]* s+ s& V' `5 O
今次係天生麗質既美女,係美女既表表者,屬酒店女女既上品,品質高,味道好,見到呢位性感尤物就振奮人心,真係不惜要連中午飯都食唔切,都要偷跳去睇睇 今次又有好野,真係淫民之福。
2 H' p( R. |- ]6 l6 k9 ?/ C5 |8 |入房,見女女真人掂過上鏡,又CUTE又靚女,五官好標緻,好似某女星,水靈大眼真係電力超強,唔係講笑,完全冇撈味,我再講多次,係完全冇撈味,可能同女女純情樣、甜美笑容有關,而且身材都係好很好很正 ,吸手美乳、翹PAT、靚長腿、睇相都知身型係超靚既正宗身材,唔知係完美定係誇張,多謝AG推介女女 !報鐘!3 ]6 i! w) r' \6 G
幫我除衫,又攬又錫,女女前戲交足,佢話我隻手一D都唔乖,一路錫佢仲一路搓PAT渣波掃腰摸大脾,我地拖住去洗白白,一邊洗就一路傾計,我徹底比佢征服。洗完抹身,乾乾淨淨 。
% U& x" f3 H' h: H  T ; x% r8 x" t3 w3 Q. @
上到床,又攬又錫左一陣,又玩床上浪漫擁抱對望,然後閉眼車左陣,佢慢慢錫我LIN 掃我細佬,然後奶上又奶下,而我就一路摸佢、渣佢波,一路係度話爽,原來女女既呻吟聲好好聽 ,真係要體會過先知咩叫微妙既爽快。跟住就好細心既環吹,我幾鐘意。
6 `% w# X) C7 m/ ^6 n* r4 J  N, ?先女上,邊錫邊UN,攬住UN,微調左幾個腳既擺位,另我倆更舒服,之後女上邊渣波邊推,之後覺得累,半趴式車下插下,最後係呀女最需要激情爽快既一刻,我地揀左狗仔作為LAST POST,直立式猛推,而最後就係攬住,上身後抄美乳射出精彩一發 。已射,感謝,我很滿足。攬實我,好有滿足感,然後沖涼,幫我著衫。我放低家用+TIPS,同佢錫左個GOOD BYE KISS就閃人。 - c% ?* M3 e1 D- o

# ^' U& q/ f6 n: t* `, D" }. t
" v# o$ K5 }8 g' f) J5 ]
sexy girl!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

nice service.

Looks quite sexy

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享