[賽後報告] 對佢有種一見鍾情,so happy together,真係回味無窮,而家諗起都想搵佢

簽到
名稱: Bi Bi
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23861-觀塘-一樓一-BiBi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

工作壓力太大,想搵個後生啲靚女放縱下自己,
BiBi相貌驚豔而有氣質,笑容如花,越睇越靚女,好似大明星,
擁有名模身材,23吋幼腰加43吋銷魂長腿,有前有後曲線銷魂,吸手波好好啜性感到爆,
入到房我拎出私火野比佢睇,佢好似女朋友咁對我體貼入微,大家好興奮咁攬攬錫錫,
攬住邊傾邊抽水,細佬已經頂唔住,
爽到佢飄飄然咁幫我除衫除褲一齊去沖涼,洗白白有前後波推,
跟手就含住碌野,吹到雪雪聲,舒服到我差D派彩,好有賓至如歸嘅感覺,
上床我按住BiBi瘋狂勁玩,輕薄佢隻鮑魚,搞到佢低吟高叫,全身慶合合,
爽到佢攬住我,摩打脷錫暈我全身敏感位,奶袋袋啜蛋蛋,感覺好正,
再含住細佬落力吹奏,用水汪汪嘅大眼望住我吹出悅耳環保簫樂章,不停用脷尖刺激鳩頭裂痕,好落力吹到出曬聲,吹功真係好勁,
再黎個69式吹奏,鮑魚開始滲水,勁呀!
然後上套到主菜,女上位騎到啪啪聲,狂磨搖動,好快有天然穴水湧出,表情肉緊又夠投入,加上叫聲非常誘惑,聽到我全神慣注,
狗仔式我出盡九牛二虎之力征服佢都唔滿意,硬係要我打佢美股至話快感湧現,
最後玩托長腳上膊砌,卒之一洩如注,今次真係爽死!出咗野之後,大家仲喘曬氣,so happy together。
好正,謝謝精彩報告
囡囡係咪無環吹?
身材非常正
令人身心興奮!
謝謝師兄分享
睇落好吸引!!
可以去試試⋯
nice body.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 ebank #1 的帖子

身材吸引