[唱K-GF] 呢啲事竟然會發生喺我身上! high爆!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

時間: 琴日晏晝五點至七點半
地點: 佐敦GH大廈 某NC
消費: 一千二百幾

琴日真係我lucky day!
上到個場搵相熟大班,點知媽咪話今日少女喎,心情即時一沉,不過佢話會做嘢,有相熟大班真係好緊要。循例先來一件普通料,大家飲下酒吹下水,我亦循例渣下波。其實自己都幾衰,唔係坐人又揸人波。廿幾分鐘後媽咪問枱,條女出咗去之後媽咪好緊張同我講,有件好嘢我幫你截住咗,包你滿意。
跟住條女入嚟,我頂……貼身T卹波鞋牛仔褲,目測24歲,5呎7吋,34D,24腰,長腿,樣雖然唔係超索,但都算係靚女,全無撈味,完全係MCOT,心諗今日終於有運行。
循例先飲下酒吹下水,囡囡話上個禮拜同個friend返左一日工,今日返嚟出糧諗住走人,點知畀媽咪截住叫佢幫下手,佢諗住份工唔啱佢做,出完糧就走,點知媽咪話幫下手,又話個客好靚仔,咁就入咗嚟。佢講嘅嘢我有啲半信半疑,因為佢咁好身材,又幾黐身,我覺得佢似木魚多啲,想冧客出街。我唔理佢係金魚定木魚,咁好身材梗係要搜佢身啦,慢慢玩熟咗就開始揸波,對波又大又軟綿綿,好正,好快摸到佢粒的突咗出嚟,原來佢冇帶bra,T卹入面係一件貼身嘅薄薄內衣,類似背心,不過得半截,正想伸手入去,點知佢話唔好,喺外面摸下好啦,我亦無夾硬嚟,又再對下酒先。佢見我腳長長又問我有幾高,我話高你少少,佢跟住拉我起身度高,佢5呎7,我5呎11,fit到震,跟手攬住佢試車,成功由細車變大車,人高有時會著數啲,再試伸手入內,今次冇阻格,摸完上面摸下面,OMG!入面原來係t back,仲要係最幼嗰隻,殺死人。個情形都好過癮,我背挨住房門攬住條女摷野,背後聽到有人講嘢行過,好刺激。條女都好high,跟住怪事嚟啦,條女竟然踎低拉我褲鏈,攞咗我支硬棍出嚟,望住我笑一笑然後竟然將支棍放入口,嘩嘩嘩!呢啲事竟然會發生喺我身上,環吹仲要係未經清潔,超過癮但又好唔好意思,玩咗一陣佢起身問我鍾唔鍾意,我梗係話舒服啦,跟住拉佢埋梳化坐,然後到我招呼佢,將條牛仔褲拉到落腳眼,然後卒佢要害,佢開始呻吟又殿呢殿去,太誘人了,我情不自禁之下做出了人生第一次….奶新鮮撻!佢隻撻完全冇異味,仲有微微體香。奶到佢頂唔順,問我有冇套,我冇,叫佢出去問人借,佢話出面唔識人,問我去唔去爆房,我一睇個表,仆街,約咗老虎食飯,得番45分鐘,冇得搞,然後佢用最怨恨嘅眼神望住我,打咗我幾嘢,跟住又攬住我,攬咗一陣又攞番我支棍嚟玩,玩下玩下,越玩越硬,終於係佢手中爆咗,high爆!
完事後再傾一陣就埋單走人,抄咗牌唔知幾時再見,撇甩老虎唔容易,臨走畀番幾舊水佢,點知佢話唔要,佢話唔會收錢做呢啲嘢,我對佢好佢先至對番我好,仲話以前啲仔從來未幫過佢奶撻,最後嘴多幾嘢依依不捨的走人。
插吓頭香先................
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄有運行。

恭喜大大行好運。

17年前我都會有呢啲運,而家就…

恭喜c兄有運行

師兄真係 lucky day.

回復 ogita #1 的帖子

thanks for sharing ching

恭喜師兄有運行。

恭喜師兄行大運👍🏻👍🏻👍🏻

恭喜師兄行大運

學你加因講句: 我真係恭喜你呀!

咁都有,吾收钱,莫非师兄巧靓仔

恭喜大大行好運

聽落好似唔錯,不過夜場女仔著牛仔褲就真係差少少,相信大家一定明😅

恭喜師兄食到靚靚新鮮撻

葡萄中

恭喜恭喜!!

下次袋定個套先上去啦!

多謝C兄的分享

恭喜恭喜!!
師兄抄咗牌就記得跟進, 最緊要記得出報告呀!!