Young Spa 20歲𡃁模新女玟玟,按摩從未如此舒服過,一試已愛上佢嘅骨技

名稱: Young Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43172-尖沙咀-水療SPA-YoungSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到有新女就上去Young Spa 睇睇,
𡃁模feel嘅玟玟身材好鬼正,銷魂靚樣,目測20歲,可愛嬌媚,對波波又大又白又豐挺,
皮膚白白滑滑,身段係標準嘅黃金比例,真係見到都眼金金。
玟玟個姣靚樣好鬼撩人,笑容可掬,招呼一流,入到就同我先個深情擁抱,
幫我掛衫,安排我去沖涼,沖洗完返上骨床,一次性床單,非常衛生,
落足心機幫我日式推油按摩,手勢都幾正宗,手藝出色剛中帶柔,善解人意又好傾,感覺好能舒服,
雖然我係大肥仔,但係感覺佢雄渾力勁,技術夠曬一流水準,做到力夠穴準,推鬆再按,服務做到足,樣樣都細心,
推按勻全身重要部位,爽到我疲勞盡消,到愉快時光,大家瘋狂勁玩,玟玟對玉手溫柔無比,
搞到我好有feel,爽得我無法用語言表達,好快丁到達西方極樂。

相關帖子

nice body.
青春美女
bene.king 發表於 2016-12-7 19:47
見到有新女就上去Young Spa 睇睇,
𡃁模feel嘅玟玟身材好鬼正,銷魂靚樣,目測20歲,可愛嬌媚,對波 ...

吸引死人

Good and thanks for your sharing!
多謝介紹
回復 bene.king #1 的帖子

真係唔錯!
好青春喔
真係好索

非常唔錯!
謝謝師兄報告
謝謝師兄報告
樣子甜美
果然無介紹錯, 多謝師兄分享

謝謝推介!

個body幾正~

thank you for information
Thanks for your sharing brother!

好有睇頭

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:42