NY Pinky 招牌王牌 標緻+168,36D-21-36白虎+上下粉 熟客有口皆碑✔

74 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY Pinky
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A42339-尖沙咀-美少女-NYPinky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

18歲,性感皮光柔滑顏值爆登美少女 超NICE超熱情 、人靚聲甜、SLIM瘦底S身型仲要有Model般綫條同埋靚股、幼腰,瘦底大波,稀世奇珍,遠勝AV史上最勁爆女優,足以令人噴血 ,俾到我好正既明星FEEL:loveliness: ,呢件model真人電力十足
外形靚過A片個D巨乳妹妹,把聲極甜 、有如中學生學妹咁:loveliness: 、
後生妹、皮膚好滑、身材苗條卻挂住一對終極大奶、firm墜手波波
服務好、有FEEL又有HEART 、絕無冷場、今期唔食真係對唔住自己細佬

NY Pinky 招牌王牌 標緻+168,36D-21-36白虎+上下粉 熟客有口皆碑✔
過程:
打電話BOOK,AGENT安排順利。上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,她即時已經用脹卜卜既巨乳心口頂住我 ,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,我即刻緊緊抱住佢,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,五指游走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車 !

前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想幫我洗耐D,仲有【波推】【水蕉】【夾腸】 ,我已經火燒到上頸,好想立即【口爆】,射完之後,成個人爽曬,【乳膠漆】原來系甘正の體驗 ,女女幫我【事後蕉】 我很有紳士風度 ,我不用女女事後蕉,我們兩條肉蟲攬住,我仲想黎多野,可惜【NY Pinky 18】後面一早大排長龍,我與AGENT商量后決定必須速戰速決都要黎第二Q,女女出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或巨乳瘦底身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同巨乳美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負,爆乳模特明星樣就係正。

整體真係好高分、有硬件同時呀女亦真係一個甜到爆既女孩
記得某師兄講過一句: 你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我地更加要對佢溫柔d:loveliness: : 。

總結:
樣貌: ★★★★
身材: ★★★★★
態度: ★★★★★
整體: ★★★★★
返食率: ★★★★★★★

四川佬 認證食家報告
首先多謝小記兄俾返個status我出報告。畢竟也多年無出報告,如果文筆不流暢,請見諒。希望我可以快D再成為可信性高的食家。請多多支持。

call相熟agent搵女,男agent介紹pinky(孟雨天)或者許願。問問d老友,許願個個都話服務好不過少肥,反而pinky未有兄弟上過。四川佬抱著「我不入地獄誰入地獄」的心態,同agent話要pinky。到步,入閘零等候。叮噹入房,見到pinky。女女瘦底,樣靚,嬌滴滴的類型。B杯,淺啡色lin頭,遍少毛。女女問ok嗎(那時候我兩隻手已經榨緊佢對奶)。 我話OK,然後大戰就開始。聊了一會兒,知道女女是四川女。一番四川話交流後,兩條肉蟲入去沖涼。女女侍浴訓練有素,有水簫。沖完入返房,大車一輪後pinky嚟個body massage,然後啜lin/含撚。吹到差不多,我反攻佢瀨tart,瀨到佢濕晒後自己軟咗少少。正當我想攞套入洞,pinky又再幫我擔過,仲成條入晒口,頂到喉嚨。定力少啲都走火,死於她口裡。吹到硬晒,上套入洞。個gap算窄,幾好屌。玩了一輪花式後,射晒俾佢。事後吹水,沖涼,拍了幾張相留念(女女好怕醜,叫我唔好post我d私家相)。agent無催鐘,放下家用+tips,走人。
NY Pinky 18 今周女神、必定返食!

真人更可愛!!!18歲美少女,上下粉嫩,【NY Pinky 18】系【今周王牌】!!

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

三飛 pinky+silver+colormix = 人生必食三飛

Pinky 超正,係四川佬2016最愛其中之一。女女係嬌小玲瓏type,有波有蘿,性格開朗。本人第二次找她。這次感覺比上次更好。可能因為係熟客,我已入房女女已經笑晒。我哋一齊傾傾計,碰碰車kiss,然後慢慢除衫入去沖涼。女女這次侍浴比上次有明顯進步。識得跪在地上幫我洗弟弟,又識得搽d肥皂液喺個波上面然後捽我細佬。沖完涼入返房慢慢玩。先洗我食pink鮑,再嚟我啜lin,跟住到女女反攻,榨住我支棍嚟吹,吹到我成條都係佢哋口水。到我頂唔住時我叫女女幫我上套,然後入洞。女女細細粒,我想點舞就點舞。有狗仔,又有掛股,玩完左邊床玩右邊床,到最後我忍不住就射晒俾佢。攞返出來Pinky仲話我多精。
請睇相和加分
總結 - 相頭一流,細細粒,redap加倍溫柔,同佢熟咗佢好健談。女友feel,正。兄弟們請對佢好D,我好期待佢下次visit。"

回帖獎勵 +1 元錢

nice boobs.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

可愛美少女

回帖獎勵 +1 元錢

回復 Kobe.Bryant #1 的帖子

多謝分享。

回帖獎勵 +1 元錢

勁深毒龍鑽,肛交愛好者

回帖獎勵 +1 元錢

Sweet sexy girl

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

真係正野

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄好野分享

回帖獎勵 +1 元錢

值得一試

回帖獎勵 +1 元錢

Ching 想問2Q落樓幾錢?

回帖獎勵 +1 元錢

感謝師兄又推薦靚女

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享!!

回帖獎勵 +1 元錢

令身材,淫淫喜歡

回帖獎勵 +1 元錢