[囡囡推介] 屌爆佢後花園,叫床學AV女優咁銷魂,難得玩家嘅恩物......

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

男人鳩痕,搵藍藍出慾火,銷魂嘅姣樣,一對修長玉腿更係相當滑溜,
床上技術高超,男人都心動,互除衫褲沖涼,
洗白白慢慢咁為我捽勻全身,包米夾肉棒,跪低同我玩乳交漆,三個物體互相碰撞,水中吹奏又夠銷魂,好莫名嘅興奮感,
床上按摩非常之有技巧,功架十足到位,輕重適中,手勢正宗,按得好好,邊按邊傾,感覺好鬼舒服暢快,
推油用力上下黎回推,連細佬都精神曬,前奏做得投入,全身漫遊,投入又到位,摩打脷錫暈我敏感點,
電光毒龍鑽好鬼犀利,鑽技非常了得,唔係咁容易抵擋得住嫁,真係難得玩家嘅恩物,
環保含住碌野好落力吹到出聲,吹功超級無敵,深喉侍候真係攞命,細佬興奮扯曬旗,爽到我慾火攻心,
正式帶套埋牙,女騎師腰力不遑多讓,不斷換花式,換通天蠟燭,鯉魚穿須,老漢推車,
最後屌埋後花園,經過三百回合嘅瘋狂激戰,真係令我難以抗拒誘惑,連續一百嘢ko佢!
nice pat pat.
very nice ass bro so hot
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 THEPLATTERS #1 的帖子

真係好事後來?
多謝分享
回復 THEPLATTERS #1 的帖子