NY 明戀 💡 緊身旗袍 38G波霸高模(175cm,46寸長腿) 國寶王牌㊙

88 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 明戀 38G高妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A42607-尖沙咀-美少女-NY明戀38G高妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

打比相熟AGENT約女,安排順利,感謝。【明戀】簡直係我見過之中,最索最大波最高服務最好既女女 ,個樣靚到、個G CUP 大波大到呢 (波形一流、唔DUM、好彈手、好柔軟,乳頭有少少凹陷 、要女女性高潮先可以比我啜出黎 ) ,條乳溝又深又長,SUCK埋個頭都仲得 !最難忘係172身高葫蘆身形,好波幼腰長腿,仲要著旗袍:loveliness: ,雖然密密實實,但就驕人身形盡展,第一次未除衫已經扯旗----平日咁大波既點會著到旗袍:loveliness: ,呢種打扮比COSPLAY更加勾起我既性慾。女女仲好識扮可愛,同時又鐘意攬住我睇我D手機相,個下真係幾有女朋友感覺 ,大大大大車 ,有波推有水蕭,今期好抵食!【明戀】確實名不虛傳,正!
集完美相頭、完美身材(172身高,G CUP爆乳,24寸幼腰、46吋長腿),完美服務態度於一身,仲要著住緊身旗抱(難掩驕人身段),真係本年度最正既高妹波霸大美女,真係人一世物一世點都試呢種巨乳女神!

NY 明戀 💡 緊身旗袍 38G波霸高模(175cm,46寸長腿) 國寶王牌㊙
真係大到CHI MA GUN!仲要係女神既樣。
我鐘意佢緊身旗袍包住G級巨奶個種壓迫感!
========================================
巨乳一日兩Q:【NY 明戀】: G cup 巨乳 高挑model身形 大車GFF

前言: 愛波如命的小弟見到NY 明戀廣告相對波就知一定要食,好在月頭仲有錢,食左幾個巨乳,明戀可以話係最正個位

女女23歲,四川人,做賣衣服,樣好清純斯文,好似OL feel

身材: 女女波波 真係有G cup,波形好好,100%真波,淡啡lin,冇公仔,不肥,有170cm左右高,model身形

我一入房女女原來幾高,好好笑容,又斯文有禮貌,第一次來香港,沖涼女女主動波推,爽到,我又食下奶,吹功一流,仲會深喉,做時見住女女波上波落,大大大車,Overall這一Q好滿意,今日真開心,食左2個正巨乳,明戀係巨乳中既極品

廢話少講,去非廣告妝相

========================================
Dragondogcat:【NY 明戀】(附真人相)

前言:今升有得去 TST ,真係感動  ……其他野照舊唔廣唔廣 ……

姓名:NY 明戀
地點:尖沙咀
樣貌:4.5分,話係重慶淫士,話廿三碎,UM ,應該唔止 ,屬姐姐組……【明戀】自己妝,刀唔錯嘅,唔G淡妝會唔會巧D , 9成似廣告,皮膚一般白滑,長直啡髮,初、中級車手……

【明戀】幾平易近淫,矛架子,笑起上泥幾自燃 ……

身材:5分,廣告話36G,唔出奇,巧大波波 ,可能波大過頭 ,一手揸唔晒,對野巧有份量,貢大波巧難鉛全唔DUM (唔係矛,生平刀有見過 ,只係可遇不可求 ),啡LIN大雲中的,某D位有少少皺皮 ……【明戀】屬高頭大馬形,有肉地BUT未算巧肥,下半隻多D肉 ……妹妹毛算多同長……全身皮膚未到一般滑,唔算白 ,廣告話5呎8,就算矛刀唔爭得巧軟 ,禾係佢面前即刻變左矮仔 ……

技術:4分,【明戀】話G前做過KTV(聲稱巧飲得 ,矛咩醉過 ……),未泥過,UM ……中級技術,沖涼一般 ,禾掛住反波同打天【明戀】來歷 ,女夭,唔記得叫佢巨乳BM ……中、高級吹奏,有速度有變速,有深喉……策騎幾熟手,交俾佢主導一陣 ,禾專注反波打臉、波撞臉 ……
服務:4分,鉛全跟足要求,配合矛黑面 ……
安排:4分,零等候 ……
酒店:5分,依間各方面刀非常巧 ……
番啅:一定唔廣

奇他過程刀係除富著富果D,唔多廣 ……

總結:要超巨乳有樣姐姐耳諗下,要幼幼同瘦底則可免……值唔值閣下自己痕量
【以上個淫經歷只為分享,閣下遭遇或有不同】

所有真人相,請勿轉貼!

胸奴王: [新囡推介]Re-eat and re-eat NY 明戀: G cup 巨乳 高挑model GFF GFF GFF GFF GFF 8p - [閱讀權限 10]- [回帖有獎]

前言: 明戀可以話近來食過大波女之中最好

女女23歲,四川人,做賣衣服,樣好清純斯文,好似OL feel

身材: 女女波波 真係有G cup,波形好,100%真波,淡啡lin,冇公仔, 有170cm左右高,model身形

其實值得我食完又食就知有幾正, 女孩好難約,好在re-eat到,服務唔洗講,GFF GFF GFF,總之正

廢話少講,去非廣告妝相

武當路遲 [純粹分享] 【暴乳】乳出驚淫 大胸夾狼 一手掌握真唔易 ※ NY 明戀 ※
風起雲湧的星期頭過後 想搵直都真係幾艱難 L唔知幾時從開 問F又威信禾話會轉手 過兩日開 但禾餓左貢耐 典刀要搵件大奶治療下 可彩仲有呢件 貢岩又俾禾約到 即刻起痕

NY 明戀 蟲興淫 姐姐
目側有36G巨波波 啡LIN 中乳雲
高約 5呎8左右 屌肥 股可可肉 矛公仔
長髮 大眼  一般白滑

可笑容 幾可傾 完全唔水破冰
前申佢話賣衣服

前後侍浴 矛乜特別 會幫禾抺干身

床上表現
先車車車車車車車車車車車車車車車車
有波推 先錫禾耳仔 然後波推 再夾腸仔
吹功一流 有眼神交流 做時超級投入
先女騎上 可大可搖可晃 之後 轉男上 摟實禾
雙腳糾纏著禾不能動彈 轉後推 推推推
打左幾野肥股 側身後推 啪啪啪
AT THE END 都係男上 摟實壓自波波 車自衝出....
影爽可配合 影左幾張

就係貢多

多謝收睇

[每月推介] 明戀: 翻食翻食再翻食我的巨乳秘書 GFF GFF

前言: 今星期本來打算翻食NY佳人有約,明戀又一早微信我,話再來

女女23歲,四川人,做賣衣服,樣好斯文,好似OL feel

身材: 女女波波 真係有G cup,波形好好,小小8字,不算下垂,100%真波,淡啡lin,冇公仔,不肥,有170cm左右高,model身形

今次女女比上次瘦了,好在波波冇細到,今次更加有GFF,女女更放,未除衫就用pat pat磨我下面,總知實在太正,正到唔敢寫
廢話少講,去相
kenlwk[純粹分享] NY 明戀 再聚
見阿囡又返黎,一早book好貓頭鷹時間,雖然明戀好生意,夜左一定攰,但係都冇辦法。之前幾次都冇約,差唔多半年。Agent 按排好好,冇吹鐘。一開門佢都仲認得我,幾驚喜。阿囡身穿一套連身低胸裙,當然係好突出既上圍啦。身材唔洗講啦,有啲肉地囉。過程大概都係咁,佢服務一向都好好,我狀態唔好佢都好用心幫我一吹再吹冇黑面。最後都完成。去相

真係大到CHI MA GUN!仲要係女神既樣。
http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2            

回帖獎勵 +1 元錢

big boobs.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

認真冇得彈。

回帖獎勵 +1 元錢

好正多謝分享報告

回帖獎勵 +1 元錢

好正多謝分享報告

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝報料

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄派錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 獵豔宗師 #1 的帖子

Nice report, tks for the sharing !!!

多謝師兄分享