UMy~激正熱情少女, 上大妹窄, 幼腰美股

名稱: UMy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44449-尖沙咀-兼職女郎-UMy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5 \2 I, }& e' |, i樣貌: 好靚女,斯文大方,甜美標緻,笑起上黎特別靚女
: e3 g4 i. [: g) G5 S身材: 身材好有線條,但幾好波,竹筍大波波唔係講笑,身材確係唔錯,又夠白淨,確係食得杯落既乖乖女一名8 _" j9 E; L6 R' b) N5 n

1 T  W+ z5 e' {: R4 ]0 d技術: 但勝在細心溫室又俾心機,真係冇得挑剔,又甜又可愛,真係世間罕有
5 f0 y. j& E* X' j服務: 溫柔體貼,真係好有教養,如果佢做我女朋友,我真係三生有幸,女朋友FEEL係天然流露,搞到真係沉咁制。$ E! _, y& i: |
   6 \1 x0 ]& `. c( \% I  K1 v2 L
女女係既乖乖女,波波有大波波細暈鈿的 淺色,真係乳惑,加埋佢條幼腰,我不停搓佢對波,又攬佢條腰。全身走肥,皮膚唔算好白,但就好滑,加埋美腿,我冇得再挑剔 。女女屬可愛活潑型,幫我沖涼清洗JJ,同咁好身材既靚女一齊沖涼真係享受,佢一身沐浴泡泡,我地對住鏡戲水,真係玩到勃起晒,同女女呢挺咁高質又服務咁好既女仔仆野真係爽。幫我抹身,好仔細,乾乾淨淨做愛,佢奶晒我敏感部位,好有心機,唔錯! 環保吹,同時手指R袋,另一手玩我LIN,咁正既女,真係咩姿勢都好好砌。後女上,苗細燈籠大,幼腰配大波,我忍唔住俾佢UN爆左...咁正既女女,食佢好過幾萬蚊溝件高質學生妹啦!/ T& Y" x8 b) c: g6 c/ q, k6 A' l0 O

5 }' I9 e. \5 Y1 h! w9 H
nice service.
Sweet sexy girl
回復 turtleKing #1 的帖子: Z- I9 r6 t) g* l

+ b( G# n# q1 I1 h. m# Z身材巧吸引
样子很吸引( [0 |: m0 S) ]5 o
GOOD SERVICE THANKS TO SHARE  I WILL BE THERE
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:11