Gran~苗條性感, 做落有heart, 大車茄輪咀到爆

簽到
名稱: Gran
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A39912-尖沙咀-兼職女郎-Gran.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2 D5 v' c& L5 b+ [. W  i# M: B! [  @& o% S/ [0 J. y
得閒晨早打比Agent,話有新女到,仲話佢FIT晒我,幼幼、幼腰、大波、仲要有長腿一對,引死人咩,唔好話我,80%男人都心動啦,而且有DFK大車特車,立即落BOOKING去馬,到左酒店樓下後,Agent CALL我上得,之後入房,果真係有樣有身材仲有服務態度 !
2 T/ H- z2 ~1 e# O6 v  
! X0 A  f7 r; [) s樣貌
8 X- y( b$ R1 q- J4 b$ ]5 V) |甜美動人,真人吸引過上鏡多多聲,獨特魅力非筆墨所能形容,% ~0 R! U+ k5 M& K: {7 C
唔笑由至可,一笑動人心扉 3 u: S5 m. ^; W9 H3 G! M4 Y* d
係19-20歲幼幼同姐姐之間,芳華絕代,青春動人
, j. A! c3 S; t 2 G3 u6 d$ \9 f  `
身材* u4 D2 _3 ^$ l8 {
身材好有線條,前突後翹,皮膚白滑
5 H( \" V& e. A# @" o身材爆燈,集長腿、幼腰、大波波----以為只係瘦底,點知唔小心手臂比呀女用胸撞過黎,嘩,又軟又大,真係苗條淑女、瘦底大波!& p9 M) T8 s$ t3 e  N, P
長腿超白滑,見到都9痕" U4 {8 ^( w1 l4 D! q; a
屁股好圓好彈手、後推確係一流

) x; U/ l, r8 d  w$ A; ]* \
; F  p# B  l2 S. m2 a! H上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,都未接電話,已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無 意闖入我雙腿之間,而且聲稱剛剛下機好累、像是有氣冇力咁倚係我既懷中,我立即緊緊抱住佢,以免佢跌在地上。雙臂之白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經, 我以「廢事佢纖弱既身驅企唔穩」為由緊緊抱住佢,實質五指游走在其豐腴白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既無敵小蠻腰(竟然有少少腹肌...  ),此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼 神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,開始同佢大車..!
5 L& _, |" Z! _+ x + N0 |& y* P5 o0 f! N6 S
前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服 務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經 係最強狀態,我都事不宜遲同美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負。
0 {, ~' F$ {; x1 ^8 b

) b% E& _& \% q7 D3 p% Q總結* ]7 g0 p) P) x* l
性格: 開朗型、活潑、好客( @) A; k4 |) X( h) D- _
樣貌: 可愛、甜美,完全FIT 晒我!8 @5 D8 a2 b0 o0 C
身材: 身材爆燈,集長腿、幼腰、巨乳----以為只係瘦底,點知唔小心手臂比呀女用胸撞過黎,嘩,又軟又大,真係苗條淑女、瘦底大波!
6 Z$ ?8 A% ?9 k+ B% v* a/ LAgent: 一個字講晒,NICE!

9 [/ |  Z7 U2 {" [$ a: n
4 B% |! `: ?4 U7 f6 n3 @3 a7 S+ h# A: n
3 |1 w/ Y: }9 P
  y5 V' o  ]2 e/ `) [
% x( Q8 j/ Q6 G) [7 ~( D+ t
$ \* z- u7 b$ ]

( ]2 b* i$ E. H2 Y2 w( l
nice boobs.
回復 奇優 #1 的帖子: _+ ~$ \$ _* Q5 ?' s( C

3 u4 `7 k1 u' P7 x$ a' T身材巧吸引
Big and nice boobs

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:19