Win Win~甜蜜好玩, C波勁好渣, 情深大車

簽到
名稱: Win Win
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45206-銅鑼灣-兼職女郎-WinWin.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

( V, _6 z2 z; `# j+ \! V. X一開門見到女女含情脈脈,眼神放晒生電,
* x0 [' Z! D  e 青春無敵,唔笑由至可,一笑就甜到漏,真係人見人愛2 h# Z! p% B% U5 r0 ^3 X% W
女女既身材,有前有後,一除BRA有湯碗波,堅挺彈手自然,MCOT5 k4 Z9 r/ M9 M0 e: J
100%無添加,好渣手,細雲細的好好啜,真係賣飛佛,
- n% F+ L8 D+ }" _0 w! Q9 x* r女女熱愛運動,有身材,美乳美籮,苗條得黎好有線條美!3 N/ P: p3 j+ Y* ~
冇紋身、冇撈味, 非常抵錫(食)!1 L( R- ^0 ]5 D: c3 B/ w
    + I9 a% V+ ?- `( D5 E- X  O
呀女房間好企理,女女好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,
# Q) w( o. O7 Z跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推! 3 A6 Y; X# f/ N8 F3 C- \% P
佢對大波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,
% u3 N8 n# ~' ]3 Q8 a4 x水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!
2 j# N9 U1 Y" A. D

: I% w+ k( {+ T, r/ P* K* z沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,3 ~) ^3 H* M5 h* |' F" |
環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。6 i( {5 D' R' M- }
吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!
6 u( p" z1 F2 b換女上,原來湯碗波都可以彈下彈下,睇到我呆晒,真係正,
" X( S* _3 V4 K  o2 l  _1 G0 g4 m忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!
) t& d+ i4 A7 P/ ]0 Y全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。
3 J+ B3 E' c  s% c4 W: P& \/ ?
9 X, t6 i" e1 b7 E1 r
女女熱情招呼,熱情又有HEART!
5 B' @3 r$ D2 k) K  H0 V加埋agent安排用心,真係要再返食,感受下女女既GFF!7 e6 G) l5 w/ `: ^1 n+ p

! K" s) q0 J/ B. g
* Q' W7 O  Z4 E* r8 a+ ]+ a7 c) \4 D1 P0 E! T6 C# x; f
nice service.
回覆 讚好 不讚 使用道具

Big and nice balls

回復 計惑 #1 的帖子0 v% `6 d9 f6 }5 c

) Z5 g# t& C% E7 W* v# a7 H身材巧吸引

回復 計惑 #1 的帖子
; W! \! e4 S! v! N$ N! y& b9 K) V4 a
不錯不錯,謝謝分享