[新丁查問] 成10年冇過澳門想早小小去賭場先,再搵女,想條女陪埋賭

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄依家都會帶女去埋賭場,賭到咁上下返房砌,砌完女再落去賭,賭多場,就上房再砌條女,之後就唔落去賭,係房砌女,第二日先再戰賭場,贏左就再搵女,輸左就.........................................有冇咁既師兄試過依家咁係咩價
10年前咁樣大約二差半到(1日),依家得唔得
这样岂不是全包二天一夜?哈哈,我也想知价钱多少?有一定有,关键是钱的问题…
黄华德 發表於 2016-12-14 08:28
这样岂不是全包二天一夜?哈哈,我也想知价钱多少?有一定有,关键是钱的问题…

果陣買子夜套票,先去揀好女,去賭場,賭幾場,贏小小,醒條女,上房砌返1-2Q,再拖條女落去賭多一至兩場,贏輸都好,之後上房砌女砌天光,果陣連埋咁都有比2500,唔知依家係唔係咁上下
谢谢师兄分享了
回復 dennle ##1 的帖子

感謝分享
回復 dennle ##1 的帖子

感謝分享
Thanks for posting.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:09