樓主: jwong069

Sidegra問題

時間好短。。。 我 time 過....

食左 50mg 後15 分鐘有好輕微熱熱地.... feel 到眼眶有輕微血管放空....

跟住30-40 分鐘左右開始打飛機... 的確係chok 快左勁左都冇咁快想射住....

但都可以射到... (小的 30 碎)

我不嬲都係個D 飲一罐啤就面紅個D ....

但最後45 分鐘左夻己無哂紅紅地ge feel...
而家易唔易買到?
回復 jwong069 #20 的帖子

好耐之前好過 林森北路 一座商業大廈咁嘅物體 好似叫咩亨 唔系好記得 仲記得當時特登要媽咪搵條超高女 有成5呎10以上 (總之好高) 當晚爬山都幾過癮
回復 time4fun #21 的帖子

你地真系咪食啦 我隊 100 啲副作用都無你地咁誇張 大吉利是 真系人在外地 有咩不測 無人救到你地 重點 無人知你地啪左藥呀
多謝師兄分享
time4fun 發表於 2016-12-11 12:04
時間好短。。。 我 time 過....

食左 50mg 後15 分鐘有好輕微熱熱地.... feel 到眼眶有輕微血管放空.. ...

咁師兄副作用都算幾大 你話熱熱地小小頭暈都似係正常 不過眼框有輕微血管放空 好似有啲嚴重 咁師兄應該冇再繼續食落去啦?
Alicepig 發表於 2016-12-12 00:38
而家易唔易買到?

周圍都買到 大部份店舖都唔需要醫生紙 250B 一盒 100mg 之前朋友問過
cola1 發表於 2016-12-12 01:09
回復 jwong069 #20 的帖子

好耐之前好過 林森北路 一座商業大廈咁嘅物體 好似叫咩亨 唔系好記得 仲記得當 ...

即係師兄冇試過外送? 朋友都無試過?
cola1 發表於 2016-12-12 01:11
回復 time4fun #21 的帖子

你地真系咪食啦 我隊 100 啲副作用都無你地咁誇張 大吉利是 真系人在外地 有咩不測 無人救到你地 重點 無人知你地啪左藥呀

咁可能個位師兄對呢隻藥 某種成份有過敏反應
回復 jwong069 #28 的帖子

直接帶番酒店就好
想補返返個用後感...用咗之後差唔多多成15 20分鐘..超硬 我就冇咩副作用 只係食左50mg...呢個係用後報告

至於台灣叫雞 真係好撚貴 唔撚知點解 不過攞個經驗屌台妹 就算 樣貌只普普通通 身材還可以 腳小小粗 只係得一個鐘 個中介仲話樣貌超好 紅牌 雖然我不嬲唔信中介 不過都想睇睇 咁樣就15000TWD...一點都不值 都係等兩日後朋友帶我去玩其他 或者去夜總會見識就算 雖然知道呢度唔係台灣版 不過台灣嗰邊真係冇人post真實報告 所以就係度講一下
呢隻藥可唔可以帶返香港?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:21