[樓上骨] 新仔Dup邪骨問題,求各位師兄解答

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我未去過Dup邪骨,有d問題想問下各位師兄

如果服服係Dup +Hj,咁我可唔可以錫同摸佢全身?
全套係唔係包埋Dup,同埋可唔可以錫同摸全身?
服務冇寫明時間係唔係都係45分鐘?
如果45分鐘內射左可唔可以繼續玩夠45分鐘?
係唔係所有服務都要沖涼先?, 一齊沖定分開沖?,可唔可以唔沖?
沖涼時間繼唔繼埋係服務時間內?(例如 45分鐘)
去之前係唔係要約時間?

師兄可唔可以講下你d試過咩服務,幾錢,簡單講下流程. Thanks!
謝謝各位師兄
ryanchuryan 發表於 2016-12-12 19:31
我未去過Dup邪骨,有d問題想問下各位師兄

如果服服係Dup +Hj,咁我可唔可以錫同摸佢全身?

預約好d!
我試過骨場嗰d, 開細一定冇得鍚佢.
1.開細好多時淨係俾摸下,深入d就好多時唔得,有d差既想揸下都唔俾。
2.全套就全套,dup還dup,兩回事,除非寫明係全套+dup
3.冇寫明時間通常係
4.射左囡囡通常就叫你沖涼走人玩完
5.如果開細就通常自己沖,開大就一dd
6.沖涼時間緊係計服務時間
7.最好約la , 尤其係旺場出名的囡囡更加要,聽過誇張到係今日預約幾日後.
Peter333 發表於 2016-12-12 20:02
1.開細好多時淨係俾摸下,深入d就好多時唔得,有d差既想揸下都唔俾。
2.全套就全套,dup還dup,兩回事,除 ...

勁, 大開眼界!
多謝分享
回復 Peter333 #5 的帖子

清晰,good CHING

Well put. Very clear explanation. Thanks C hing!

大開眼界 thankyou
詳盡, 給一個讚
射完通常自己都走啦~-~

標準答案!😁
比多個答案大家參考:
1. 睇人,有d囡囡比較熱情,會主動捉住你隻手叫你摸佢渣佢,有d會比較抗拒,或者計到盡,要你加錢先比摸。

2. 囡囡有兩種,一種主業就係做全套,通常依種無dup骨技術,但如果你開到口叫佢加錢幫你按摩佢都會做,但一定比較求其,因爲佢真係唔識;另一種係骨女,dup技術係佢地賣點,通常只提供HJ,不過有部分亦都可以加錢dup+全套,少數囡囡可以同時dup同全套都達到高水準服務。
全套既囡囡理論上可以摸+錫全身,但有唔少係唔比手指玩下面,好多唔比車。至於骨女如果基本餐無話提供全套服務,相對黎講普遍更保守,一般只係比摸下大脾,衫都未必肯除,不過如果同佢搞好關係,可能願意special offer同你玩埋全套,而且依種囡囡平時少做,玩起黎無禁公式化,會比較投入。所以睇人睇運氣。

3. 理論上可以禁樣理解。如果係7日鮮,好多只係比30分鐘。但其實講到底都係睇人,部分態度差既囡插一陣就已經催你,如果出面有人等亦都可能唔足鐘,如果同囡囡關係好而外面無人排隊可能超時都得。

4. 141既標準規矩係每次1Q,大部分囡囡見你射左就會要你沖涼走人,少部分態度好既囡囡係外面無人排隊既情況下會比你休息下,同你吹下水,比你繼續摸,甚至幫你按摩下。如果後生仔玩唔耐但二次起機快,去指壓會更抵玩,因爲指壓就係限時任做。
至於足仔或樓上骨,通常係先dup後HJ,次序可以調轉,骨女會就好時間,當然如果KO左仲有淨時間,你可以叫佢繼續dup到夠鐘,不過你唔出聲一般就唔會禁主動。

5. 如果玩全套都會要求沖涼先,因爲始終囡囡都怕臭汗體味,唔一定主動伺浴,但你可以要求一齊沖,起碼你可以保證你想錫既地方佢都洗過。
至於只HJ既話,一般都比你自己揀去唔去沖涼先,不過少部分對乾淨要求高既囡囡亦都會要求;囡囡一般唔會沖,因爲理論上佢只係手部有接觸你既身體同體液。

6. 囡囡又唔會用個計時器去玩45分鐘倒計時,講到底都係睇人,一般事前浴會計,事後浴佢控制唔到你,通常你事前浴唔會沖太耐,所以影響唔大,不過的確有部分囡囡自己沖涼時會拖時間。個人覺得淨係做全套既141計得盡D,樓上骨同足仔因爲比較少有人排隊等入閘,所以囡囡無禁計較。

7. 其實除左少數真係好旺場既囡囡需要提前一日以上去約之外,大部分都可以即入或者等下一兩個就得。當然打定電話問清楚可以避免食白果,如果唔能夠即刻入你都可以換過第二個。因爲你問邪骨,通常樓上骨都唔會好多人,如果係去足仔你直接上去揀仲好,因爲你打電話約既都未必係最後幫你dup既囡,除非你認得邊個打邊個。

因爲唔同骨女識得既技巧都唔同,比如推油、踩背、泰式之類,可以事前講清楚先去馬,不過你亦都可以唔特別要求比佢自由發揮,禁樣對自己黎講會比較有新鮮感。

順帶一提,服務比較好既骨女,會係按完腳之後就開始幫你掃股去刺激你,等你覺得好high既時候才進入part2,成個過程可以好流暢。如果無掃股既話會比較生硬,亦都可以開始前叫佢做埋掃股。
回復 newboy #14 的帖子

內容豐富,資訊有用,多謝多謝。

師兄有料到

Good good reply 內容中肯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:31