新手夜總會一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位Ching,小弟最近有意去富城,C9等場,但響論壇爬文,見都係向香港碼頭買套票過去玩;如果我從珠海過去,唔知邊可以買套票?定系全部當walk in?
回復 konghao01 #1 的帖子

以我所知得香港有得賣, 不過唔知可唔可以預早幾日買定, 未試過
有樣野可以叫現場套票,其實都係按唔同時段(茶、晚、子夜)收一個價錢:包限時台鐘,酒店房,入場費,果盤等等。但冇船飛。計起上黎大概比扣船飛套票貴少少。你可以去到入場時問清楚點計,去得夜總會玩就唔好太執著相差幾百。
回復 amuro #3 的帖子

我想問有那間night club 有現場套票???
amuro 發表於 2016-12-15 16:42
有樣野可以叫現場套票,其實都係按唔同時段(茶、晚、子夜)收一個價錢:包限時台鐘,酒店房,入場費,果盤 ...

Ching請問晚票係咪連酒店房限兩小時
子夜票就連酒店房過夜?

謝謝
danpdd 發表於 2017-1-2 13:58
Ching請問晚票係咪連酒店房限兩小時
子夜票就連酒店房過夜?

係~

不過如果你晚舞玩的太耐先上房就未必可以留夠兩個鐘
amuro 發表於 2017-1-2 16:45
係~

不過如果你晚舞玩的太耐先上房就未必可以留夠兩個鐘

小弟唔乃大話骰、唔識唱k
只一心想籍nc嘅特式
睇啱揀啱位囡囡過夜
用子夜票
係咪揀啱就可以走人上房
有無話最少坐幾耐?
囡囡(最後唔上房)坐幾耐開始要計錢
以小弟情況如果同時坐兩個囡囡刀唔知做乜好
如果見新入d囡囡好過坐緊嘅想換又駛唔駛俾錢送佢走人
囡囡係咪好hard feeling...
too many questions...
thanks
話明係試台嘛,當然係大家溝通相處吓,唔玩,唔唱可以淨飲、傾計。到問台時媽咪先會入黎叫晒囡囡出去,然後先問ok唔ok,唔得先再換俾你再試坐,再溝通,再...如果你話選好喇,佢仲點會再帶女入黎!

最後到你揀定囡囡喇,你想即走當然得,只不過就miss咗我最鍾意過溝通過程
amuro 發表於 2017-1-2 19:07
話明係試台嘛,當然係大家溝通相處吓,唔玩,唔唱可以淨飲、傾計。到問台時媽咪先會入黎叫晒囡囡出去,然後 ...

明白nc同sn不同之處就係可以同囡囡全接觸咁溝通
唔應該浪費
應該盡力學習享受呢個過程

請教ching
同一位囡囡問枱後繼續留低而最後唔揀上房囡囡洗費點計?
回復 danpdd #10 的帖子
同一位囡囡問枱後繼續留低而最後唔揀上房囡囡洗費點計?

補五百
amuro 發表於 2017-1-3 00:23
回復 danpdd #10 的帖子

多謝 amuro ching 解答
希望揾到機會出跳
定必寫個包膠回報ching
謝謝分享
期待C HING去完之後既報告
回復 konghao01 ##1 的帖子

这个我也不太清楚啊..........

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:43