[曼谷] 又事隔半年泰國之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又到12月, 又係時候飛 bkk , 今次不外乎都係浴室 , 蛇美, gogobar.

今次搭泰航, 之前$950 做出promote 真係抵, 又唔多人, 機位又大 , 好過hk airline 先啦.

16:00 左右到埗 , 嘩 , 入境多人到爆, 排左成粒鐘, 睇黎下次要避開呢d 時間 , 會合埋個朋友去酒店放低行季去食飯

去左福魚X 食, 抵食同食下翅漱一個口, 介紹過, 唔講太多了.

入正題: 第一晚

落左Bacarra ,坐2 樓,  氣氛幾好 , 透明地板, 生晒鮑魚任望, 之後有條女係後面話: i like you , can I drink with you ?

gentleman 風度咪請啦, 我話: After you dance , I offer you a drink.

如是者, 跳完請完飲酒, 全晚樹熊攬到實, 3000 就可以 LT , 雖然事前冇諗過PICK 佢 , 見又車, 又攬又UN ...唉 , 做次好人啦.

第二日 : 下晝去左食T21 - The Grand Buffet , $120 港紙由12:00 食到2:00 , hea 時間一流, 樓上有間Let 's Relax 唔使多講啦, kill time 首選

食完之後梗係去睇下浴場啦, Huai Khwang 落車, 上去 Emmanuelle , 原來轉左老細 , 而家貴左, 但多左好多女 ,  2800 -7800 , 有 party 房 , 2 - 4人 都有.

駐場有個叫  Jack_ _ 既經理, 廣東話冇難度, 因為佢去過香港讀書, 岩晒channel , 揀唔岩都唔緊要, 佢會幫埋你慳埋錢

最尾佢幫我安排左個又白又滑既M牌, 5800 baht  

到夜晚去完食飯, 去左蛇美 , 多女亦多仔 , 最尾要左件似姜麗文既 , 啜埋手指, 爽   

第三日去左Coba Cabana ,  The Lord , 同 Victoria Secret,

The Lord 真係好左, 第一日有件 XL 88好正, 但好鬼貴 : 7900 Baht , (但原來好戲在後面)
VS 好似差左好多, 經理唔想做咁 , 女亦麻麻, 又唔識英文 , 半年差左好多, 下次可skip
Coba Cabana : 感覺亦ok 多女 , 但似乎星期六佢地唔多女開工, 好似周圍都有呢個問題

夜晚亦在蛇尾pick 女, 捉左條似馬壯個妹, 好日本feel , LT 傾聽掂左就去對面食韓燒, 好玩又好 FEEL.

第4 晚休戰

第5 日, 食完野已經去The Lord , 諗住見返XL 88 , 貴D 就貴D 啦, 點知冇返. . .
真係柳暗花明又一村, 點知就撞到今次Trip 最大收穫 :  JM + 4 叔新抱 , 點抉擇好....

欲知後事如何 , 且看下回分解. .

回復 little1984 #1 的帖子

多謝師兄分享,繼續追蹤
回覆 讚好 不讚 使用道具

等睇好戲中

thanks c-hing report

多謝師兄分享

師兄報告 簡單得嚟 又圖文並茂正

nice report thanks bro!               

你真係鷄運亨通 恭喜!

等待下回分解

等待下集!

多謝分享

泰國經濟真系靠曬呢班師兄弟

浴室7900 bhat真的貴,佩服ching豪氣,此價位個人是會選擇
到24巷日式按摩,可找2~3個了

回復 flymonster #14 的帖子

啲高級野系咁上下 啲師兄有水 當然無咩問題 如果服務好真系幾物有所值

我都好似師兄話齋 我都系系 buy 24 巷

多謝師兄精彩(戰鬥相一流又少見)又詳盡嘅分享!不過小弟建議師兄設定閱讀權限,如果唔係又有啲師兄話好出相唔尊重啲女囉!

回復 arachnidan #17 的帖子

師兄高人高見

多謝分享