樓主: anastasiakuzmin

[德、意、法] 德國法蘭克福 - 2016年12月遊玩三間FKK Club分享

Thank you for your good report!
I had booked flight to Frankfurt during Oct.1 - Oct 6.
Have anyone join together? I will very glad have partners!
謝謝大大的報告,非常精彩!
我已經訂好機票前往法蘭克福體驗當地FKK了,趁有體力年輕一定要去一趟的!
歡迎有志青年一同前往啊!一生必去景點!
目前正在規劃行程,交通路線跟飯店資訊。
回覆 讚好 不讚 使用道具

I will backpack to.Germany in coming Jul. Hope tour all FKK clubs...

回復 so22 #50 的帖子

还请问大大,shark里50欧具体是不是直接包括kiss, blowjob without condom,以上并非需要加钱的项目?谢谢!准备去shark一展身手,挑战自我

條條女嘅服務都唔一定, 你要係事前問清楚, 通常50歐係吹+做一Q, KISS唔係個個肯, 有都係輕車多, BJ有D要用套先肯, 總之要問清楚先入閘

回復 CPKELVIN #64 的帖子

我明! 唔该晒!

回復 wenher #61 的帖子

我預計10/6號到法蘭克福....有機會認識一下分享行程吧!!

zizikouan 發表於 2017-6-19 06:29
回復 so22 #50 的帖子

还请问大大,shark里50欧具体是不是直接包括kiss, blowjob without condom,以上并 ...

Reminder, starting from July 2017, blowjob MUST be WITH condom.

Very nice report and thx a lot

下次應該會去sharks試下

原來歐洲甘鬼正!丟 我好想去

Darmstadt,之後轉的士,十分鐘左右就到Sharks。  我们法兰克福展会就住这里。哇。去试试。

回復 anastasiakuzmin #1 的帖子

感謝師兄分享寶貴經驗

我明年計畫FKK去玩,謝謝大大的分享

明年30,一定要去试下!!

回復 anastasiakuzmin #1 的帖子

In FFk club, for std eur50 , 30 min, normally can fxxk in many position?
And include 69.... without extra charges?

Thank you for the report! Useful info!

Great info, thx a lot

回復 anastasiakuzmin ##1 的帖子

回復 anastasiakuzmin ##1 的帖子

多謝師兄分享德國法蘭克福。

Thanks for sharing ching, very useful information