[搵囡心得] Vien dong報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛到步,去Vien dong 行咗轉,其實小弟唔太鍾意按摩,打機亦嘛嘛,叫做試下,房費27萬,放好行裝入去有個小弟叫你去焗桑拿,焗咗陣出去個小弟幫我沖身,之後仲問我拎小費,要我畀10萬,點解好似唔見其他師兄提過有呢樣嘢?之後又有人帶我去一個公共空間,應該係按腳,直接跳過,畀人帶咗入房,之後問我要咩號碼,我第一次去梗係咩都唔知啦,之後等左冇耐就有囡入嚟,身型同樣都okay,25歲,英文算幾好,就用英文傾計,開頭一直正常按,但正如先前所講,我唔係咁鍾意按摩,所以背同頭按咗陣就叫佢停手,但似乎你唔直接講佢唔會入戲肉,我開頭仲用言語試探,佢扮唔明,四目交投下我就問可唔可以摸佢,佢點一點頭,摸落手測有D,但摸到底好似有整過,之後佢就拉低我條褲打機,又拉低件衫畀我摷,我上下其手加上佢錫我耳面嘅情況下出咗嘢,寫40萬小費,佢問我點解唔畀50,我心諗因為你嘅服務值40囉。

埋單77萬,之後幾日會試其他嘢。

多謝C兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

我上两次消费54万,咁快加价?我只係俾三十万加二十四万按摩。跟住乜都冇。

回復 Peterson99 #3 的帖子

房錢肯定加到27萬了 我睇返其實入到去只要直接入房,就可以開波,畀40萬係因為個囡囡都落力,唔忍心畀30

回復 大東亞共榮圈 #4 的帖子

我十一月去的,二十四万入场费,大南就要二十七万。Vien Dong唔错。

回復 大東亞共榮圈 #1 的帖子

謝謝分享

Thx for sharing

回復 大東亞共榮圈 #1 的帖子

CHING 好路數!

看來價格真的回不去了..
以前房費不貴,
小費給個30萬vnd就頂優了...

回復 大東亞共榮圈 ##1 的帖子

正常步骤,不过还是谢谢分享

回復 大東亞共榮圈 ##1 的帖子

这家好找价格一直往上调,其他大大有资源可以提供。感谢

謝謝分享