希望可以識到朋友,慢慢了解,話唔定可以發展到成為男朋友呢

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8 p9 S3 v& m( R) O! P
) ?8 }; z1 N7 P8 i6 t) N: v8 a5 |6 R% o% {
Hello,你好" I, a" R# w  a; M
今次第一次出po,
1 r& J7 f# ~8 D先介紹下自己,我叫小美,今年20歲
, }. \1 ^; k5 S* z, k% ]身高164cm,49KG 平時最鐘意煮野食同睇書,仲有鐘意煲劇$ X. [2 Q9 P9 Y' z7 o& K0 o
性格方面比較文靜,要熟左先比較多野講
1 m& S2 d: G" x7 u# K# x7 f$ s正常樣,令唔令依d好睇人  G9 W4 L! H9 Y
希望可以搵到個男朋友
6 z) v7 B0 j# w8 i  V2 Z7 P最重要係人品好,有愛心,尊重長輩,有上進心,- V  }8 d! Z7 A4 r, J1 q% c# J/ @
食唔食煙,飲唔飲酒無咩所謂既,人好最重要ma
' v/ `; }" M: o" x我唔係港女拜金,唔洗好有錢同家底好好,無錢咪2個人一起努力囉
6 h1 |  ?+ d' e希望可以識到朋友,請你pm我可簡訊WeChat 收到將與您回覆 5 f/ U- T  ]: t
加我加W~h~a~t~s~a~p~p 賬  號 ~9~8~2~6~3~9~4~3 或  l~i~n~e~ 賬  號 a~n~g~e~5~9~8非誠勿擾`* t8 A% K' O2 k" J, r  P  @; Q
这么好,我钟意
似揾食多D喎
回復 陳耀燁 #1 的帖子
, [/ M' w: v! l3 r) p
. ?/ |/ Z3 b, b无照片无真相 不知是不是条仔
小三做不做丫
回復 陳耀燁 #1 的帖子
! S9 m7 `1 v" P9 H2 ^4 @1 M9 W8 {2 T" x0 r
真的嗎' o; T6 o8 T/ a( ~, c* q/ g$ p" [$ z8 n
那麽好
小姐 ,揾我呀,我鐘意文學小說,一d都唔咸濕
似揾食多D喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:48