C C~甜美可人既臉孔, 淫再骨子裏既姣底少女

名稱: C C
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A45622-尖沙咀-兼職女郎-CC.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

184255155411380158.jpg 4 m/ F. u" Q9 I
樣子: 甜美可人, 長長秀髪, 大眼睛, 殺死人~
1 Q2 ]+ T" J; B" t, t身材: S級瘦腰, C級奶奶, 大pat, 無紋身! n! Z4 B, x1 M
技術:騎功中高級, 口技唔錯, 大車特車7 f" X. a1 l* a7 H0 V
服務: 好好笑容, 皇帝享受, 精油按摩( F" n1 p- ~* m, ?
3 D, w! p& V: `8 s0 r' Y
一開門見到真人, 年輕又後生既靚女企係我面前, 我先禮後兵, 打個招呼, 見佢咁好笑容我即刻推佢入去鍚鍚, 佢好配合, 用對波摸我身, 鍚到我條J都大晒, 囡囡幫我除衫, 爽到爆, 我主動叫佢去沖涼, 入到浴室又再車過, 佢用對手按我JJ, 同AV情節一樣咁正, 我玩佢妹妹, 佢D水係咁噴, 佢叫到臉都紅晒…..
2 x0 `  T) n4 `1 b4 _/ G上到床上, 我拎套俾我, 話佢好想要, 原來係咁個淫, 我上套一插, 佢即叫得好大聲, 我一推佢又叫, 我插得幾下, 覺得好悶, 話要其他post, 佢好配合, 我想點佢就點, 我射完, 我爽到叫左出黎!!!
8 Q5 e3 N! Q' Y7 E! d& B& V' s+ k, g6 o9 @9 z
nice service.
回覆 讚好 不讚 使用道具

波路唔錯 十分誘人

Sweet sexy girl

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 絕活小生 #1 的帖子
  J8 ^8 ^+ b; Y8 w8 V# ^
  V( t' i; H1 a4 M) y7 x8 ~4 L多謝師兄真人相報告😝