Banana~白滑美少女, 一流前戲, 高級性愛

名稱: Banana
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A45871-炮台山-兼職女郎-Banana.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

6 e  f( o* n* Q7 \* P2 O6 l熱情既囡囡係最好玩, 囡囡長長頭髮, 有一點點芳香, 大眼睛, 長眼節毛, 白白滑滑既皮膚, 仲有5星級既服務, 有誰不心動……  Agent 向我介紹, 聽到條J都充晒血, 我要去睇下係咪咁正~
. q& v$ b: ~- ]- a# S+ v! ?. V+ j2 K: R+ r
一入房,好熱情招呼,主動精油按摩, 之後車埋黎,條舌有技巧咁伸入我口裏, 係咁搞來搞去, 搞到我件衫都除晒~ 我真係頂唔住, 我問佢: [ 我地搞得未? ] 佢笑淫淫咁對住我, 二話不說拉我入浴室撕暴~~大大粒提子係我係皮膚上滾動, 性慾念火升起, 我又啜波波, 又啜妹妹, 未到戲肉, 佢都叫春叫到出面都聽到!!!
% t( z. z. h" L" u* W* |. |" Y" }. H6 ?7 f  p) [
床戰不用多說, 玩左三個pose, 佢都好有經驗, 動作配合得好好, 我插得好服務, 又唔食力, 之後都係果D野~ 呢個囡囡前戲好好, 有好既戲前, 先會有好既性愛~~
: U8 r$ U' D* n8 [  V
' }; a# m4 N2 S4 W: i5 c; y% v  v; b! n! s; ]. c; ]
nice report.
好波之淫
好似幾後生幾正咁
多謝師兄
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:56