Soda~巨乳美女, 任啜任渣, 柔軟好好feel

簽到
名稱: Soda
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A44936-炮台山-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5 U+ m! N6 ]* ?3 J( X) B% F一開門佢對巨波就波濤洶湧feel湧到我胸前, 來勢兇猛, 入閘囡囡笑容好甜美,攬住好舒服, 心口頂住心口, 柔軟感好好feel. 揸埋個籮pat, 好有彈性好好揸. 9 ?/ T) Q, G" X$ [9 w
1 P" k0 N/ t. ?2 f! B
沖涼非常細心, 一d都唔馬虎, 全身洗得乾乾淨淨, 對波喺咁由上到下摸擦, 非常正!眼神仲不時挑逗你!跟住跪係度黎個水蕭, 攪到我碌嘢硬哂, 差d爆埋,功夫到家! 7 Z, Y; s$ I) d4 h: P8 y1 g3 A- Y
% R* G, v$ W5 u) N
上到床先嚟錫耳珠, 然後佢慢慢住下移!到錫lin, 佢果D鍚真係好lun正 !慢條斯理咁, 細細聲嘅"閘閘"聲, 好似當你係佢條仔咁果隻, 然後又慢慢住下錫到大肶同袋袋都係錫下吸下咁, 佢同我環保吹奏, 佢錫埋個毛蛋, 爽快將碌鳩吞曬入去, 直簫橫笛吹到嘖嘖聲, 再黎啜我鳩頭瀨我鳩根, 令我好能舒服, 佢吹簫好勁, 有深有淺, 時快時慢, 上下吹奏, 興奮到我想出野, 咁樣吹簫真係咩都夠曬皮,我直頭俾佢吹到成條賓州都係口水,D口水多到流到落屎眼咁滯,及時叫停!呢個時候直接插入, 好快就完事.; O. \$ P6 Z  n" }9 f: ?" D; H: L
  ~' B! l6 M  r" b  q
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

nice body.

來勢胸猛

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

thank you c hing so much!

Big boobs