[唱K-GF] 老尖主場NC隨筆

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日放早,我就去老尖NC提早賀聖誕。已有成三個月冇去,上次麻麻地好玩所以就停一停。地點係我唔開得名兼「生客免問」的果間半會所。

囡囡A,18歲,黐身健談。但左邊面有兩顆暗瘡,暫不留低。
囡囡B,幼幼,高挑、模特身形,樣OK,好身材。雖然少少COOL,但起碼我講嘢佢識笑,摸落對波仲超彈手。
問檯,我仲想睇多件。
囡囡C,MK劈女型,要有酒精先熱情。以前坐過,唔係我杯茶。循例吹吹水,問檯冇留低。

媽咪話本來有個超絕美少女想帶俾我,但已經俾人mark咗,依家冇好嘢,我只可以從囡囡A或B揀一個。

媽咪極力推薦A,但我想揀B,一來身材好,二來有得摸。
但媽咪話B唔識講嘢,易有悶場,故不建議。
咁我問A 會唔會夠B咁黐身?
媽咪答肯定極黐身,唔黐的話我可以即刻嗌佢入嚟。

咁我就揀番A。A一入嚟,就feel 到佢比之前更黐。
低胸衫亦有利我搜身,揭開少少bra,可以睇到粒lin係非常之咁pink!!!
我亦忍唔住中個頭埋去食吓波餅。

囡囡A是罕見的小鳥依人型,把聲又嗲。又識利用眼神笑容冧人,都算幾有FEEL。我一邊開心吹水,一邊渣波,不亦樂乎。

快樂不知時日過,望吓個錶,已經坐咗三個幾鐘…。我擔心張單會貴,話坐多一陣就走。囡囡A就話:「唔准睇錶!」

等埋單時,我們都站著,深情互望,再來個深深擁抱。我良久也沒有放手,享受著她的溫柔鄉。

到張單來了,玩了四小時唔駛三千蚊,為$750/hr. (有一半係茶舞)
媽咪每次都加一句:係咪平過外面呢?
Well,對比我玩山林道晚舞成千一、千二 / hr,又的確係平了一截。

走時,一出房,就見到一個低胸大波少女,對波真係幾搶眼。
之後又見到一個少少cool、但超索的囡囡…。呢間場算係幾多嘢睇。
**

早兩年前,我重出江湖,花了不少錢試場,當中有不少又貴又冇嘢玩又激氣的經歷,一直為人詬病。

但個人認為,如果唔出錢出力積極去試,仲要不輕易放棄,否則真係好難覓得心儀主場。

半會所雖然唔係乜嘢激場,但全場幼幼,女靚、傾得渣得飲得;間中仲玩到少少情人feel,都算係公餘減壓的好去處。

(完)
Thx for report 聖誕快樂
回覆 讚好 不讚 使用道具

Cyberkencyber師傅間場是否在尖東

CYBER兄, 我是你的忠實擁讀者
每每睇到你的文章, 只能夠講"欣賞, 精彩, 真實到現場一樣"
等待你的日本之旅....子猫後的延續編

「生客免問」果間半會所係咪由你之前提過既神秘媽咪主持?

回復 cyberkencyber #1 的帖子

發帖很用心啊!

多謝分享

多謝分享

very good report..thx ching but how much for the meat price/tunnel fee???
can u bring me there next week......i was so keen for team dance in mk...but no fun recently.....pls pm me if u can

Well to hear a good place now in HK, want to visit. PM

Can u pls send me the contact?

Ching can u pm me the address?
I m interest of it
Thx

提早過聖誕

jazz_chow 發表於 2016-12-24 10:06
「生客免問」果間半會所係咪由你之前提過既神秘媽咪主持?

不是。神秘媽咪是屬神秘新場。但她和半會所媽咪本是 partner(山林道時期),現在已分道揚鑣。
神秘新場雖非「生客免問」,但神秘媽咪表示希望低調經營,又係冇招牌、冇宣傳。所以我亦冇開場名。
神秘新場上次晚舞近千二蚊/hr(貴),call 街外女。預約後只會準備兩件俾我揀。
雖然外貌質素頗高,但上次有件美少女係需要我氹同劈酒才會解放,呢點我唔係咁鍾意(身體狀況不容許)
結果揀了件選美出身的靚中女,幾開放同玩得,但局我飲酒。飲完我又唔舒服。之後呢三個月都冇去。
而且感覺上,神秘場係冇半會所咁多女睇(似乎沒有駐場囡囡)。

on99999999 發表於 2016-12-24 12:14

very good report..thx ching but how much for the meat price/tunnel fee ...

基本上我不玩開大場…。
但囡囡有提過,應該會有女肯出街。因為興趣不大,通常我不會問價。

好地方,恭喜樓主玩得開

多謝師兄報告

回復 cyberkencyber #15 的帖子

香港夜總會近十幾年來淨係得飲酒猜枚玩, 科網股爆破前仲多野玩.

jazz_chow 發表於 2016-12-24 20:59
回復 cyberkencyber #15 的帖子

香港夜總會近十幾年來淨係得飲酒猜枚玩, 科網股爆破前仲多野玩.

我知。科網爆破前,我曾有兩年時間,「全職」玩 香港NC (由朝玩到第二朝,唔返工)。
當年的我,年輕而衝動,並且不醉無歸。
依家我可能只係吹水渣波四小時,但果陣我係車輪渣波四小時。
其他還有起機、吹簫、乳交、買鐘出街、就地、磨爆、指插、生擒、約女上我屋企等等…。
果陣佐敦旺角,都大把索靚妹陪我玩。老尖直程係冇錢去,只玩過三、四次咁大把。
咁精彩,真係無辦法唔上癮,最終搞到傾家蕩產。
今日老人一個、情懷不再。剩係拖吓手、傾吓計、錫吓臉、渣吓波、攬吓,已如願足矣…。