樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 老尖主場NC隨筆

回復 cyberkencyber #20 的帖子

"最終搞到傾家蕩產" 你講真? 你既財富全部用來玩NC?
回覆 讚好 不讚 使用道具

最欣賞師兄,  情懷不再, 靜揸波,似乎對唔住細佬?

jazz_chow 發表於 2016-12-24 22:50
回復 cyberkencyber #20 的帖子

"最終搞到傾家蕩產" 你講真? 你既財富全部用來玩NC?

嗯…;那是很久以前的事了…。
今日,我仍可以成為老尖NC常客,日本夜遊達人…,講真,係有點意想不到…。
現在的我,當然收斂好多。但我仍會趁去日本時,縱容一吓自己,回味番當日在香港由朝玩到晚的盛況。
11月時,我衝入池袋一間夜總會,劈頭就問囡囡有冇餐牌,因為快要餓扁了。(我係玩到唔肯去食飯)
為了夜遊,我一向都可以去得好盡,這就是我選擇要過的淫生。

Paulsiu69 發表於 2016-12-24 22:57
最欣賞師兄,  情懷不再, 靜揸波,似乎對唔住細佬?

老人家只怕「累壞了細佬」。
年輕人和老人的需要根本不可相提並論,尤其是身體比較差的老人。
除某些例外情況外,我已經無興趣再同三唔識七既陌生女人扑嘢。

回復 cyberkencyber #1 的帖子

Good place for relaxing.... Merry Christmas.

果個年代,旺角某何一間卡拉0K都有得玩好玩,最有印象嘉寶,金田。玩到唔捨得走,一年返香港3,4次,每次一個星期,基本上就係同靚妹仔玩。

唔知師兄有冇遇過足球隊隊名D女女,舊年响金x瑰遇到曼聯,人已去到20中至尾了,起碼我哋遇過黄金年代,哈哈!

tarochan 發表於 2016-12-25 09:59

唔知師兄有冇遇過足球隊隊名D女女,舊年响金x瑰遇到曼聯,人已去到20中至尾了,起碼我哋遇過黄金年代,哈哈!

師兄,果陣我都是嘉寶常客,所有足球隊我差不多都坐過,估吾到曼聯而家仲做呢行,不過個陣係嘉寶好似是金。
個陣印像中最索既足球名女係亞仙奴,跟著有車仔,拜仁,國米,AC米蘭等等。再後期有班國家名囡囡添。

tarochan 發表於 2016-12-25 09:59

以足球隊名命名的女孩子,沒有印象哩。但當年在旺角某場,就試過連坐兩個以水果命名的女孩,一個係萍果,一個係提子。
對,不論是香港或澳門,那是最好的年代…。
雖然我玩金魚多,但當年陀地靚妹的金魚,她們的狂野激情,更勝今日我在東京玩的日本金魚。(日本人始終較內斂)
其實如果我仲飲到酒,我覺得喺香港我應該仲有機會有艷遇。(而家平均一年只有一單)
不過身體要緊,知足常樂。依家傾吓計渣吓波便算了。

cyberkencyber 發表於 2016-12-25 10:46
以足球隊名命名的女孩子,沒有印象哩。但當年在旺角某場,就試過連坐兩個以水果命名的女孩,一個係萍果, ...

提子我有點兒印像,瘦瘦的,初期在嘉寶,後期去了寶麗金,木魚。

ALEX 發表於 2016-12-25 10:53
提子我有點兒印像,瘦瘦的,初期在嘉寶,後期去了寶麗金,木魚。

我印象已經好模糊,但我遇到的那個提子,地點好像是歡樂城,身材也算是中等吧(不算好瘦)。
雖然年紀輕輕18歲,但傳聞已有小孩。金定木我唔知,但感覺上她不太開放。
當年我仲俾佢老點我買鐘出街玩,結果去咗間吧劈了一陣,但冇話題,氣氛奄悶。所以玩咗一陣,她便走了。
至於萍果,仲靚女,但我都冇乜運行。我介紹咗個 friend 去搵佢。但我個 friend 就成功同佢渣波打車輪,羡慕死我了。

價錢唔貴喎,同旺角佐敦差唔多,如果女嘅質素好嘅話就抵玩了

先祝師兄聖誕快幾!

呢個價其實應該算好平吧 ... 而家響旺角都平均 400-600 落樓,如果坐到正常(已經唔敢講高質)又痴身既女女已經算係幾好服務。

唔同師兄咁能言善道,我地呢 d 沉默寡言(鵪鶉),NC 真係唔多理想既地方。不過人大左有時無興趣去開大,亦只有呢 d 地方可以攬下 d 女。可能真係好似師兄咁,學多 d 日文,去日本既"比較正經" NC 會好 d,不過唔能夠用廣東話去傾計,亦好難盡興 ...

果個年代互聯網仲唔普及, 兼冇7日自由行落香港搵食, 更加冇v7囡囡隨時隨地溝通. 依家NC竟爭大, 生意难撈, 所以質數不免下降.

正宗柱男 發表於 2016-12-25 11:16
價錢唔貴喎,同旺角佐敦差唔多,如果女嘅質素好嘅話就抵玩了

因為聖誕早收,我特別提早去,所以有一半時間係茶舞,價錢便平了。
純晚舞的話,上次(幾個月前)計過,為 $890/hr.
始終係尖沙咀場,囡囡平均質素一定好過佐敦旺角,至今一件扒都未遇過。

回復 ALEX #1 的帖子

哈哈!原來師兄都係同期同學,果陣上親去女多過仔,邊度洗等女,行出去廳度任揀!

kzfun 發表於 2016-12-25 11:21
先祝師兄聖誕快幾!

呢個價其實應該算好平吧 ... 而家響旺角都平均 400-600 落樓,如果坐到正常(已經唔敢 ...

聖誕快樂呀!
在老尖場中,半會所價錢算平。
佐敦旺角體驗:walk-in 坐扒機會大,正常女當我係殺父仇人(我試過俾人激到病),高質的更加冇我份坐。
如果運用特別安排,我需要on call, 媽咪call 我就即去。(由於call我的十分鐘後便會起鐘,我會蝕鐘錢)
呢個玩法,囡囡態度會好好多,但一定唔會係索女。不過價錢梗係平過尖沙咀。
在半會所內,感覺媽咪較少帶最高質的俾我(得兩三次啦)。因為她把「服務質素」也考慮在內。但會招呼我的囡囡,係一定靚過佐敦旺角我可以坐到果批。而且有啲仲識賣口乖氹我,靚妹嚟講算係難得。
我依家唯一開大的時間就係去澳門果陣,但其實我只係想玩個場既「非開大」項目。因為套票一定包開大,所以便「順便」做埋了。
日本係有好多「攬女玩女友feel」 既「半正半邪場」,而且並不局限於NC。我自己就玩到上哂癮喇。我間「戀愛按摩」正骨主場,我已經去咗45次。
始終日本我玩咗九年,現在用日文同囡囡傾計一樣可以盡興。(其實講多啲就會習慣)
而且我發現,以中坑計,日本靚妹係較易同我營造出「打成一片、同好friend」的感覺。「保持聯繫」亦係佢哋既待客手法(非風俗店計)。所以現在每次我都玩到樂而忘返。

多谢分享

寫得好好,多謝分享!

cyberkencyber 發表於 2016-12-25 12:13
聖誕快樂呀!
在老尖場中,半會所價錢算平。
佐敦旺角體驗:walk-in 坐扒機會大,正常女當我係殺父仇人( ...

佐敦旺角呢啲場一定人有好熟嘅媽咪先會有好嘢帶比你,我之前喺新興7樓有個好熟嘅媽咪,每次上去多數有好嘢,除非果日爆到九彩先會有啲差些少,同埋佢又知我心水,所以好少彈,不過個媽咪無再做所以無再上去。
起鐘留囡已經實施咗好耐,如果唔起鐘留囡好易比其他媽咪搶咗,所以係無計嘅,如果唔鐘意呢個玩法就彩閣下運氣喇。